Kaikki artikkelit

Kaljapullon kanssa uutislähetyksessä pelleillyt toimittaja Kimmo Wilska on saanut suomalaiset liikkeelle. Miehellä on Facebookissa kymmeniä tuhansia faneja.
Yleltä pois potkittu "kaljapullotoimittaja" Kimmo Wilska on saanut Suomessa asuvilta ulkomaalaisilta lempinimen. Asiasta kertoi Voicelle Suomessa asuva amerikkalainen stand-up-koomikko.
Kaljapulloa Ylen englanninkielisessä uutislähetyksessä kallistanut toimittaja Kimmo Wilska ei lähtenyt potkujensa jälkeen toimituksesta olutpullo kädessään. Mies epäilee, että joku on kiikuttanut pullon kierrätykseen.
Suomessa asuva amerikkalainen stand-up-koomikko Phillip Schwartzmann oli todistamassa Yleltä potkut saaneen uutistoimittaja Kimmo Wilskan stand-up-klubivierailua eilen. Philin mukaan Wilska oli ollut ensin hieman hermostunut.
Yleltä potkut saanut tyhjän kaljapullon kanssa uutislähetyksessä leikkinyt Kimmo Wilska esiintyi eilen vierailevana tähtenä stand-up-klubilla Helsingissä. Kyseessä oli englanninkielinen stand-up-ilta, jonka järjestivät Louis Zezeran ja Phil Scwartzmann.
Yleltä pois potkittu ja kaljapullon kanssa uutislähetyksessä esiintynyt Kimmo Wilska esiintyi eilen stand-up-klubilla Helsingissä. Wilska kertoi asiasta Voicen Heräämön lähetyksessä.
Olutpullon kanssa eilisessä Ylen englanninkielisessä uutislähetyksessä hämmentänyt toimittaja Kimmo Wilska kertoi, ettei hän odottanut joutuvansa tempauksen johdosta irtisanotuksi.
Eilen mediassa oli ahkerasti esillä Ylen uutistoimittaja, joka hämmensi pelleilemällä kameroiden edessä olutpullon kanssa. Potkut saanutta uutistoimittajaa Kimmo Wilskaa on nyt alettu tukea muun muassa Facebookissa.
Tänään mediassa on ahkerasti ollut esillä Ylen uutistoimittaja, joka hämmensi pelleilemällä kameroiden edessä olutpullon kanssa. Mies sai tempauksensa johdosta potkut, mutta suurin Voicen sivun kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, ettei käytös ollut sopimatonta.