Ylen uutistenlukijan olutpelleily sai kansan hyväksynnän

13.10.2010 20:00 -

Tänään mediassa on ahkerasti ollut esillä Ylen uutistoimittaja, joka hämmensi pelleilemällä kameroiden edessä olutpullon kanssa. Mies sai tempauksensa johdosta potkut, mutta suurin Voicen sivun kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, ettei käytös ollut sopimatonta.

Tämän aamupäiväisen englanninkielisen lähetyksen uutistoimittaja Kimmo Wilska kallisti kameroiden edessä olutpulloa alkoholilupien menetyksestä kertovan uutispätkän lopussa, kun kuva palasi insertistä takaisin studioon.

Wilskan esimiehet eivät pitäneet tempausta sopivana, sillä mies sai tänään tapauksen johdosta potkut. Tiedustelimme kuitenkin nettisivumme kävijöiltä, oliko käytös heidän mielestään soveliasta ja 82 prosenttia reilusta 1000 vastaajasta oli sitä mieltä, että Wilskan tempaus oli sovelias. HarriP-nimimerkki muun muassa kommentoi, "epäloogisen uutisen saavan aikaan ajatuksia, ettei se kaikkialle sentään sovi ja se siitä. Hyvä uutinen ja toimittaja mahtava".

Vaikka kansa siis tuntuukin lähinnä huvittuneen uutistoimittajan pelleilystä, Ylen uutisissa tuskin jatkossakaan kuitenkaan katsotaan hyvällä vastaavanlaista toimintaa.

Kilpailut

Uusimmat