Kaikki artikkelit

Jos Nissan Navara näyttää tuntuu perusvarusteltuna turhan tavalliselta, löytyy asiaan ratkaisu Arctic Trucksilta.
Onneksi kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.
Nissan uudisti molemmat kaupunkimaasturinsa samoihin aikoihin. Suomen markkinoilla eniten noteerattu Qashqai ei kuitenkaan ole valmistajalleen tärkein SUV-malli, vaan eniten paukkuja laitetaan X-Trailiin, joka ylsi vuonna 2016 maailman myydyimmäksi katumaasturiksi.
Suomalaiset pitävät farmariautoista. Insignia Sports Tourer vastaa tilantarpeeseen sekä tavaratilan että takapenkin osalta.
Volvo pokkasi Vuoden Auto Suomessa 2017 -tittelin tyylikkäällä 90-sarjalaisella. Seesteisen muotoilun lisäksi auton huolelliset yksityiskohdat ja toiminnallisuus vakuuttivat.
Korealaiset autonvalmistajat ovat nostaneet viime vuosina merkittävästi profiiliaan Euroopassa. Uusi i30 on paitsi suunniteltu ja kehitetty Euroopassa, se myös valmistetaan täällä.
Dacia tuo myös Suomen mallistoihin robottivaihteiston. Automatisoitu Easy-R-vaihteisto on saatavilla Sanderoon, Stepwayhin sekä Logan MCV:hen. Teknavi ajoi näistä jälkimmäisen.
Kolmannen sukupolven Nissan X-Trail on ehtinyt kohta kolmen vuoden ikään. Nyt se sai vihdoin keulalleen vahvemman dieselin.
Seat Leonin nykyinen sukupolvi on ehtinyt elinkaarensa puoliväliin. On perinteisen kasvojenkohotuksen ja teknisen päivityksen aika.
Mercedes-AMG istutti urheiluauto AMG GT S:stä tutun V8:n C-sarjan keulalle. Kaunis Coupé antaa tällä voimalinjalla kunnon kyydit.
Nissan Qashqain kohdalla voidaan puhua kestosuosikista. Auto on pysynyt vuosia myyntitilastojen kärjessä, ja syyskuussa Qashqai nappasi tilastojen piikkipaikan.
Hybridimalleja on tullut markkinoille kuin sieniä sateella. Eikä ihme, sillä pienet päästöt ja verot kiinnostavat myös asiakkaita. Se näkyy Mercedeksen GLC 350 e:ssä, joka on bensakonetta tehokkaampi ja modernimpi, mutta samalla myös halvempi.
Mokka X on saanut sukunäköä niin ulkopintaan kuin sisätilojen ratkaisuihin. Pääsimme tutustumaan uudistuneeseen malliin Porvoossa.
Alfa Romeo on elänyt viime vuodet hiljaiseloa. Odotus palkitaan viimein, kun linjalta rullaa ulos täysin uusi ja kuvankaunis Giulia.
Kompakti katumaasturi on oikeastaan vain uusiin ja trendikkäisiin vaatteisiin puettu kompakti tila-auto. Vastaiskuksi Renault on pukenut myös tila-autonsa uusiin vaatteisiin.
Bentley ja Rolls-Royce kuuluvat brittiläisen autoilun historiaan. Molemmat aatelismerkit ovat nykyisin saksalaisomistuksessa, mutta se ei estä brittiläisen ylellisyyden korostamista.