Kuva: Laura Kiuru

Henna Kalinainen katuu takavuosien lööppejä - "Ehkä noloin juttu, mitä löysin itsestäni"

02.12.2022 07:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Podcastaaja Henna Kalinainen on ollut julkisuudessa lähes kaksi vuosikymmentä.

Mamma Mia -podcastin uudessa jaksossa tosi-tv-tähdet Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen ovat kaivaneet internetin syövereistä toisistaan kirjoitettuja kohuotsikoita ja lööppejä.

Otsikot eivät aina ole imarrelleet kaksikkoa, mutta kaksikko perkaa jaksossa tapahtumia lööppien takaa. Jaksossa Kalinainen ja Karjalainen avaavat muun muassa tapahtumia paparazzi-kuvien takaa sekä omaa käyttäytymistään julkisuudessa.

Voit kuunnella jakson alta sekä Podplaysta.

Lähes kaksi vuosikymmentä julkisuudessa viihtynyt Kalinainen on ehtinyt olla monessa mukana. Hän osallistui muun muassa vuonna 2013 Maatilan prinsessa -ohjelmaan, jossa kymmenen julkisuudesta tuttua naista lähtivät kahdeksi viikoksi viettämään elämää maalla.

- Ehkä noloin juttu, minkä löysin itsestäni. Tänä päivänä häpeäisin tällaista lausuntoa, kuka helvetti puhuu tällaista, Kalinainen kommentoi takavuosina julkisuuteen antamaansa kommenttia.

- 'Henna Kalinainen haukkuu maalaismiehet: haisevat pahalle', Kalinainen lukee podcastissa.

- Tämä vain pahenee, Kalinainen varottaa ennen kuin jatkaa lukemista.

- 'Kyllä mulle olisi kelvannut joku cowboy-tyyppi, mutta yleensä ne haisevat täällä landella paskalle ja niillä on kumisaappaat jalassa. Ei se hirveän eroottista ole', podcastaaja lukee Seiska-lehden vuonna 2013 julkaistusta artikkelista.

Tosi-tv-tähti latookin lähes vuosikymmen sitten julkaistussa artikkelissa täyslaidallisen mielipiteitä maalla asuvista miehistä.

- Tämä on se hetki, kun häpeän itseäni, Kalinainen tunnustaa.

Kalinainen korostaa podcastissa, ettei ole koskaan ajatellut pahaa muista ihmisistä.

- Ilmeisesti olin silloin semi-diiva tai jotain, podcastaaja toteaa.

Kalinainen kertookin jaksossa ajatusten muuttuneen. Hänen mukaansa viihdettä ei ole tarpeen tehdä puhumalla törkeästi saadakseen huomiota.

- Ehkä toi oli sitä aikakautta, mutta toi on ihan menneen talven lumia, että solvataan jotain tiettyä ihmisryhmää, podcastaaja pohtii.

Lue myös: Henna Kalinainen kertoo kokeilleensa stripparin työtä - tienasi jopa tuhat euroa illassa

Lue myös: Henna Kalinainen suuttui Jarkko-puolisolleen kosteissa bileissä ja ilta meni täysin pilalle - "V*tutuskäyrä nousi"

Lue myös: Henna Kalinaisen Jarkko-puoliso harvinaisessa haastattelussa - pariskunta puhuu avoimesti suhteestaan

Lähde: Seiska

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat