Kaikki artikkelit

Belgialaistähti Milow'n faneille on luvassa hyviä uutisia, sillä tähti saapuu Suomeen esiintymään syksyllä.
Belgialaisen Milow'n ensimmäinen kansainvälinen levy Milow on myynyt Sveitsissä yli 30 000 kappaletta, mikä oikeuttaa platinalevyyn. Aiemmin Milow on mestästänyt kultalevyjä Saksasta ja Belgiasta.
Suomeen saapuva belgialaistähti Milow halusi parodioida Ayo Technology -biisin musiikkivideolla amerikkalaisten hiphop-artistien musiikkivideoita.
Keikkaileville artisteille sattuu tien päällä ollessa väistämättä erilaisia kommelluksia ja mokia. Ayo Technology -hitillä supersuosioon noussut belgialaistähti Milow paljasti, että on käynnissä olevalla kiertueellaan joutunut pakenemaan keskellä yötä palavasta keikkabussista, sekä hypännyt vahingossa lavalta suoraan yleisön päälle.
Belgialainen Milow tunnetaan meilläkin 50 Cent -coveristaan Ayo Technology. Harvempi sen sijaan tietää, että Milow on itse oma levy-yhtiönsä.
Suomalaisradioiden soitetuin artisti, belgialainen Milow, saapuu Suomeen keikalle joulukuussa. Erityisesti Ayo Technology -hitistään tunnettu Milow esiintyy The Circuksessa Helsingissä lauantaina 5. joulukuuta.
Belgialaistähti Milow saapui Suomeen sunnuntaina ja huomasi ensimmäiseksi, miten hiljaista Helsinki-Vantaan lentokentällä on. Muiden maiden lentokentillä on Milow'n mukaan aina taustamusiikkia.