Ayo Technology -tähti musiikkivideostaan: Mieto rap-parodia

20.10.2009 13:03 -

Suomeen saapuva belgialaistähti Milow halusi parodioida Ayo Technology -biisin musiikkivideolla amerikkalaisten hiphop-artistien musiikkivideoita.

- Samoin kun coverbiisi, video on minulle tavallaan mieto parodian muoto. Ei ole uskottavaa tehdä siitä vitsiä, koska se ei palvele tarkoitustaan.

Milow'n mukaan musiikkivideon tarkoitus oli tehdä hienovaraisia lausuntoja. Videoon haluttiin mukaan rap-videoille tyypillisiä elementtejä, kuten bling blingiä ja kultaa sekä laulaja itse puolialastomien, hidastetusti liikkuvien tyttöjen keskellä.

- Videon ensimmäinen puolikas on tavallaan tyypillinen, mutta yleensä lopussa laulaja aina pääsee voitolle muijistaan tai jotain. Halusimme kääntää tämän toisinpäin ja antaa tyttöjen voittaa minut. Hikoilen ja oksennan hunajaa ja lopussa olen kuollut. Kyseessä on siis pieni lausunto, mutta tiedän, etteivät kaikki tajua sitä.

Tähden mukaan musiikkivideossa ei haluttu käyttää huippumalleja täydellisillä vartaloilla. Videolla esiintyneet tytöt eivät ole malleja, vaan ihan tavallisia naisia.

- Menimme hiukan ohi tavoitteestamme. Nimittäin tapa, jolla naiset kuvattiin, sai heidät näyttämään tyrmäävän upeilta.

Tähti kertoo, ettei tavallisesti tee musiikkivideoita joissa on seksiä, koska sillä ei ole mitään tekemistä miehen laulujen kanssa. Milow'n mukaan videota oli kuitenkin oikein hauska tehdä, mutta tietenkään joka videota ei tulla tekemään samoin.

Milow saapuu Helsinkiin The Circus -yökerhoon 5. joulukuuta.
Katso Milow'n Ayo Technology -musiikkivideo tästä!

Kilpailut

Uusimmat