Kaikki artikkelit

Ihoa ei kannattaisi kuormittaa turhaan monilla eri tuotteilla, vaan kaikkien ihonhoidossa käytettävien tuotteiden tulisi olla kohdennettuja omalle iholle ja sen ihotyypille.
Rikosmyytit-podcastin juontajat Heidi Holmavuo ja Sami Sallinen lyövät vihaviestittäjille luun kurkkuun kauden viimeisessä jaksossa.
Jopa virkavalta voi harhautua rikoksen polulle, eikä tältä ilmiöltä olla Suomessakaan vältytty.
Huumerikollisuus on kasvava ilmiö Suomessa, mutta silti kannabiksen laillistaminen on ollut yksi nykyajan puhutuimmista keskusteluaiheista.
Rikosmyytit-podcastin seitsemäs jakso käsittelee omaisuusrikoksia.
Rikosmyytit-podcastin juontajat toteavat, että jostain syystä Suomessa suhtaudutaan ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin hieman herkemmin kuin kantasuomalaisten.
Tabut, myytit ja terveys -kirjassa todetaan, että ainoa varmasti turvallinen tie alkoholin kanssa on absolutismi.
Rikosmyytit-podcastin juontajat kertovat jengirikollisen nuoren tyypilliset tunnusmerkit ja kertovat nykynuorten suosimasta roadman-kulttuurista.
- Aika harva mies kertoo itseensä kohdistuvasta fyysisestä väkivallasta, koska se on äärimmäisen noloa, poliisin entinen rikostutkija Sami Sallinen sanoo Rikosmyytit-podcastin neljännessä jaksossa.
Rikosmyytit-podcastin juontajat Heidi Holmavuo ja Sami Sallinen keskustelevat suorasanaisesti ilmiöstä nimeltä maalittaminen.
Rikosmyytit-podcastin juontajat eivät missään nimessä vähättele ihmisiä, jotka ovat kokeneet seksuaalista ahdistelua.
Rikosmyytit-podcastin ensimmäinen jakso käsittelee järjestäytynyttä rikollisuutta, joka saa juontajat keskustelemaan muun muassa Ruotsin tilanteesta.
Hammastahnaa ei tulisi levittää iholle, vaikka uskomuksen mukaan tahna saa finnit ja epäpuhtaudet katoamaan.
Esimerkiksi karpalomehu ei lievitä virtsatietulehduksen oireita kaikilla.
Myös dieetillä ollessa elimistö tarvitsee hiilihydraatteja sekä hyviä rasvoja.
Ota nenäliina ja yritä niistää niin, että pidät silmäsi auki. Tämän ei pitäisi olla kovin helppoa, koska kehosi yrittää suojella bakteereita kulkeutumasta näköelimiisi.