Kaikki artikkelit

Näyttelijä Halle Berry oli ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka sai parhaan naisnäyttelijän Oscarin. Lähes 18 vuotta myöhemmin hän on edelleen ainut tummaihoinen, joka on saanut kyseisen tunnustuksen.
Ehdokkaiden tulee jatkossa täyttää kaksi neljästä monimuotoisuusvaatimuksesta. Yhdysvaltojen vähemmistöjen tulee olla jatkossa suuremmin edustettuna kameran molemmilla puolilla.
Golden Globe hyväksyy mukaan elokuvat, joiden ensiesitys nähdään muualla kuin elokuvateattereissa koronaviruksen takia. Päätös voi parantaa suoratoistopalveluiden asemaa.
Videot ovat keränneet hurjan suosion.
Ora esiintyi edukseen Oscar-gaalan jatkoilla.
Kevin Hart on varsinkin Yhdysvalloissa järisyttävän suosittu koomikko.
Muun muassa Ruby Rose ja Heidi Klum näyttivät uskomattoman upeilta gaalassa.
Oscar-gaalassa huomio kiinnittyy elokuvien lisäksi Hollywood-glamouria henkiviin pukuihin.
Helmikuun lopulla palkitaan jälleen parhaita elokuvia ja niiden tekijöitä keskellä Oscareiden juhlahumua.
Järjestyksessään 87. Oscar-gaala järjestetään ensi yönä.
Samuel haastatteli teknisen Oscar-palkinnon voittanutta Janne Kontkasta, joka myönsi, ettei voiton myötä ole odotettavissa suurempaa vientiä naisten kanssa.
Oprah Winfreyn faneille saattaa olla luvassa hyviä uutisia, sillä tähden kaavaillaan juontavan seuraavan Oscar-gaalan.
Näyttelijä Colin Firthille on tehty omalaatuinen tarjous. Amerikkalainen pikaruokaketju tarjoaa tähdelle mahdollisuuden suunnitella oma nimikkohampurilainen, jos hän voittaa parhaan miespääosan Oscarin ensi sunnuntaina.
Arman Alizad kertoo The Voicelle ihastuneensa smokkiin. Mies kuitenkin lyttäsi joidenkin kauniiden näyttijättärien asut.
Pukeutumiskriitikko sekä Suomessa Oscarien valvojaisista tuttu juontaja Arman Alizad kertoi innostuneensa, että viimein Oscarien historiassa naisohjaaja vei pystin ja vieläpä naistenpäivänä.
James Cameronin ohjaama Avatar taistelee peräti yhdeksästä Oscarista. Myös Kathryn Bigelow'n The Hurt Locker sai yhdeksän ehdokkuutta.