Kuva: AOP

Katkaisivatko Britney Spearsin lapset välit äitiinsä alastonkuvien takia? Tähtipari ärähtää ex-aviomiehen väitteille

08.08.2022 11:15 - Riia Frost

Britney Spearsin ex-aviomiehellä Kevin Federlinella ei ollut kovin hyvää sanottavaa pop-tähden suhteesta omiin lapsiinsa.

Pop-tähti Britney Spears, 40, ja hänen aviomiehensä näyttelijä Sam Asghari, 28, ottavat kantaa laulajan ex-aviomiehen Kevin Federlinen, 44, viimeaikaisiin väitteisiin. Viime viikonlopun aikana Federline kertoi The Daily Mail -julkaisun haastattelussa, että hänen ja Spearsin kaksi yhteistä lasta Sean Preston, 16, ja Jayden James, 15, ovat päättäneet olla tapaamatta äitiään.

- On kulunut jo muutama kuukausi siitä, kun he viimeksi näkivät hänet. He päättivät olla menemättä hänen häihinsä, Federline sanoi viitaten samalla tähtiparin vihkiseremoniaan, joka järjestettiin viime kesäkuussa.

Federline kertoi myös, että hänen on ollut erittäin hankalaa yrittää selittää lapsilleen heidän äitinsä päätöstä julkaista itsestään puolialastonkuvia omalla Instagram-tilillään.

- Yleensä sanon heille, että ”ehkä se on hänen tapansa ilmaista itseään”. Mutta se ei silti poista sitä, miten hänen tekonsa vaikuttaa heihin. Se on vaikeaa, enkä voi kuvitella, miltä teini-ikäisestä tuntuu mennä lukioon kaiken tämän keskellä, Federline totesi.

Aviopari oikaisee Federlinen väitteet

Spearsin reaktiota ei tarvinnut odottaa kauaa, sillä laulaja kommentoi suorasanaisesti hänen ex-aviomiehensä väitteitä heti samana viikonloppuna Instagram-tarinoissaan.

”Surettaa kuulla, että ex-aviomieheni on päättänyt keskustella minun ja lapsieni välisestä suhteesta. Kuten me kaikki tiedämme, teini-ikäisten poikien kasvattaminen ei ole helppoa kenellekään. On mielestäni huolestuttavaa, että tämä väite perustuu Instagram-julkaisuihini. Kaikki tapahtui kauan ennen Instagramia. Annoin heille kaikkeni. Vain yksi sana: loukkaavaa. Minun äitini sanoi minulle, että ”sinun pitäisi antaa lapsesi heidän isälleen”. Jaan tämän, koska voin!” Spears kirjoittaa.

Spears saattoi kokea, ettei saanut kaikkea sanotuksi kyseisessä Instagram-tarinassaan, joten pop-tähti julkaisi myöhemmin vielä postauksen samaan aiheeseen liittyen.

”Liittyen siihen, mitä sanoin aiemmin tarinoissani: Kuten lasteni äitipuoli sanoi ”Mitä ikinä kodin ulkopuolella tapahtuu, se ei liity mitenkään tähän talouteen”, Spears aloittaa.

”Muistutan, että kuuluisuuden ja tämän alan aiheuttamat traumat ja loukkaukset eivät ainoastaan vaikuta minuun, vaan myös lapsiini! Olen vain ihminen ja olen tehnyt parhaani. Haluaisin tosissani Federlinien katsovan Big Booty -videon. Muut artistit ovat tehneet paljon pahempaa heidän lastensa ollessaan vielä paljon nuorempia”, Spears lisää selkeentämättä sen tarkemmin, mihin Big Booty -videoon hän tarkalleen viittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Myös Asghari ottaa kantaa Federlinen väitteeseen ja puolustaa vaimoaan Instagram-tarinoissaan.

”Selventääkseni asioita, vaimoni ei ole koskaan julkaissut alastonkuvia paitsi hänen pyllystään, mikä on vielä aika siveellistä nykypäivänä. Kaikki muut julkaisut sisälsivät alastomuutta, jota nähdään missä tahansa saippua- tai hoitovoidemainoksessa. Sille väitteelle, että lapset etääntyisivät, ei ole minkäänlaista perustetta ja on edesvastuutonta tehdä sellainen lausunto julkisesti”, Asghari toteaa.

”Pojat ovat hyvin viisaita ja he ovat pian täysi-ikäisiä ja saavat silloin tehdä itse omat päätöksensa. He saattavat silloin tajuta, että ’vaikein’ asia heille on ollut se, että heillä on ollut isä, joka ei ole tehnyt juuri mitään 15 vuoden aikana ollakseen hyvä roolimalli”, Asghari lisää.

Lisäksi Asghari painottaa, että vaikka hän ei juuri tunne Federlinea henkilökohtaisesti, näyttelijä ei pidä siitä, että hänen vaimostaan puhutaan pahaa. Asghari jopa vetoaa kirjoituksessaan holhoukseen, jonka alaisena Spears oli 13 vuotta.

”Hänen luonteensa paljastui, kun hän antoi hyväksyntänsä ilkeään 13 vuoden holhoukselle ja hänen uskollisuutensa Jamie Spearsille. Asioita, joita pidettiin nykyään normaaleina tai helposti käsiteltävinä terapialla ja muilla tavoilla, korotettiin 13 vuoden 'vankeusrangaistuksen' perusteeksi. Jokainen, joka hyväksyy sen, on väärässä tai hyötyy siitä jollain tavalla”, Asghari sanoo.

”Toivon hänelle (Federlinelle) parasta ja toivon, että hänellä on jatkossa positiivisempi näkemys näihin aiheisiin liittyen. Mutta siihen asti: pidä vaimoni nimi poissa suustasi”, Asghari lisää lopuksi viitaten samalla Will Smithin lauseeseen, jonka Smith sanoi Oscar-gaalassa lyötyään koomikko Chris Rockia, kun tämä oli loukannut näyttelijän vaimoa.

Asghari on itse tehnyt kyseisessä julkaisussaan selväksi, ettei aio kommentoida Federlinen väitettä jatkossa enempää. Federline tai Spears eivät ole toistaiseksi kommentoineet aihetta enempää.

Britney Spears ja Sam Asghari avioituivat viime kesäkuussa. (kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spears raivostui suunnattomasti äidilleen: "On sinulla pokkaa"

Lue myös: Britney Spears hyökkää toisen eksänsä kimppuun: "Ei halunnut tavata minua ollessani raskaana"

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat