Kaikki artikkelit

Sketsihahmokisan voitosta kamppailee yhteensä kahdeksan hahmoa.
Lauantaina alkaa Putouksen kymmenes kausi.
Pilvi Hämäläinen myöntää, että häntä jännitti, miten ihmiset suhtautuvat hänen sketsihahmoonsa Aina Inkeri Ankeiseen.
Ernest Lawson haki inspiraation sketsihahmoonsa Suomen suosituimmasta popparista.
Sarjassaan seitsemäs Putous-kausi alkaa lokakuussa.
Putous-tähti Joonas Nordman ja hänen sketsihahmonsa Salme Pasi vastailivat Iltalehden kysymyksiin muun muassa naisista.
Putous-sarjan finaali on juuri päättynyt. 
Putous-ohjelman sketsihahmokisan finaalissa kisaava Aku Hirviniemi pitää hauskana sitä, miten vakavasti ihmiset ovat ottaneet kyseisen sketsihahmokilpailun.
Tänään nähdään Putos-sarjan tämän kauden finaali. Samalla ratkeaa, kuka voittaa tämänkertaisen sketsihahmokisan. Finaalissa ovat vastakkain Armi Toivasen Leena Hefner o.s. Herppeenluoma ja Aku Hirviniemen pastori Usko Eevertti Luttinen.
Lauantain Putous-sketsiohjelmassa selviää, kenet kruunataan sketsihahmokisan tämänkertaiseksi voittajaksi.
Putous-ohjelman sketsihahmokisassa on jäljellä enää kolme parasta hahmoa. Iltalehti kysyi suomalaisilta tähtikoomikoilta, mitkä ovat heidän suosikkinsa.
Uudessa Härmä-elokuvassa näyttelevä Pirkka-Pekka Petelius on mielenkiinnolla seurannut Putous-ohjelman sketsihahmokilpailua. Itsekin sketsihahmoja aikoinaa luonut Petelius kertoo Voicelle, että kilpailu voi olla aika raakakin näyttelijöille.
MTV3:n Putous-ohjelmassa käydään tiukkaa kamppailua siitä, mikä uusista sketsihahmoista kruunataan tämän kauden voittajaksi. Yksi näyttelijä ei kuitenkaan luota hahmoonsa ihan sataprosenttisesti.
Putous-ohjelmassa mukana olevalla Krista Kososella oli jo viime kauden sketsihahmokisassa ajatus yhden silikonirinnan naisesta. Yossu-hahmo jäi kuitenkin toiseksi.
Tänä iltana jännitetään, sillä MTV3:n Putous-ohjelmassa selviää, kuka sketsihahmoista tippuu kisasta pois. Voicen teettämän pikakyselyn mukaan yksi hahmo on selvästi heikompi kuin muut.
Stand-up-koomikot Niko Kivelä ja Teemu Vesterinen summasivat, mitkä Putous-ohjelman tämän kauden sketsihahmoista ovat vahvoilla.