Kaikki artikkelit

Videota on katsottu TikTok-palvelussa satoja tuhansia kertoja ja monet ovat sitä mieltä, että kikka toimii.
Toimistotyöläisen tulisi nostaa katse ruudusta aina kahdenkymmenen minuutin välein.
Tietokirjailija ja it-asiantuntija Petteri Järvisen mukaan tietokoneen kamera kannattaa ilman muuta peittää. Teipille on kuitenkin parempi vaihtoehto.
Listalta löytyvät muun muassa sanat "password" ja "qwerty".
Pahvilaatikosta on moneksi. Sen todistaa tämäkin niksi.
Video näyttää tietokonegrafiikan voiman.
Mitä ilmeisesti mies oli unohtanut kertoa asiasta tyttöystävälleen.
Yhdysvaltain Montanassa sijaitseva vuoristoinen piirikunta on vallattu vaarallisen kultin toimesta. Eden’s Gate -kulttia johtaa “Isä”, Joseph Seed, joka ei kaihda mitään keinoja pysyäkseen kiinni vallan kahvassa. Tervetuloa Hope Countyyn.
On kulunut noin vuosi siitä kun Capcom julkaisi Resident Evil 7: Biohazardin. Peli uudisti Resident Evil pelisarjan täysin ja sitä pidetään yhtenä vuoden 2017 parhaista kauhupeleistä. Onko pelistä nyt julkaistu Gold Edition hintansa väärti?
Jotkut sommittelevat pikakuvakkeet hauskalla tavalla osaksi taustakuvaa.
Super Seducer -peli on saanut osakseen laajaa kritiikkiä.
Japanissa kovassa huudossa oleva Monster Hunter -saaga yrittää uusimman tulokkaansa voimin rynnätä länsimaiden markkinoille ja onnistuu siinä osittain.
Dragon’s Dogma: Dark Arisen pelin PS4-versio tuli kauppoihin tämän vuoden syyskuussa, mutta teos kärsii valitettavasti osittain peliteknisestä vanhentumisesta ja osittain siitä, että tarina ei pääse oikeuksiinsa.
Twitterissä on jaettu kuvia sotkuisista tietokoneen työpöydistä.
Mitä saadaan kun ranskalainen pelitalo yhdistää hiiviskelyn, varastelun ja ronskilla huumorilla varustetun peikon josta on herrasmiesvarkaan status kaukana? Ihan kelpo peli.
Siivoamalla tietokoneesi ja puhelimesi säästät samalla omia hermojasi.