Kuva: AOP

Suosikkiohjaaja Tim Burton marssittaa klassikkoelokuvasta tutut omituiset otukset uuteen Netflix-sarjaan

12.08.2021 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Burtonin aiempia menestysohjauksia on muun muassa Saksikäsi Edward.

Vuonna 1991 julkaistu mustan huumorin täyttämä klassikkoelokuva The Addams Family toi valkokankaille hyvin eriskummallisen ja melko synkän perheen, joka kuitenkin valloitti katsojat puolelleen. Elokuvan perheeseen kuuluu joukko kukin tavallaan vinksahtaneita hahmoja. Yhtenä jäsenenä nähdään muun muassa irtonainen käsi.

Nyt elokuvasta on tekeillä spinoff-sarja, jonka Netflixiin ohjaa omintakeisesta tyylistään tuttu, muun muassa Saksikäsi Edwardin ohjannut Tim Burton, 62. Nyt tekeillä oleva tuotantokausi tulee pitämään sisällään kahdeksan 60 minuutin mittaista jaksoa. Tuotantokausien määrästä ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa.

Tuleva sarja, Wednesday, seuraa nimensä mukaisesti perhettä tyttären, Wednesday Addamsin näkökulmasta. Wednesday yrittää elää keskellä yliluonnollista perhettään ja ratkoa vanhaa mysteeriä samanaikaisesti, kun navigoi opiskelijaelämässä omintakeisessa Nevermoren sisäoppilaitoksessa.

Sarjan julkaisupäivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta se tuskin ehtii Netflixiin ennen syksyä 2022. Netflix kuitenkin tiedotti jo Twitter-tilillään, että pääroolin sarjassa näyttelee Jenna Ortega, 18, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Jane the Virgin -sarjasta, jossa esitti nuorta Janea.  

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Muitakin roolituksia on jo julkaistu. Perheen vanhempina nähdään Catherine Zeta-Jones, 51, sekä Luis Guzmán, 64. 

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Stranger Thingsin loppu häämöttää - tuottaja väläytti mahdollisuutta, josta fanit voivat innostua

Lue myös: Aika palata vielä kerran Rahapajaan - viimeisen kauden karmaiseva traileri on julkaistu

Lähde: What's on Netflix

Kilpailut

Uusimmat