Kaikki artikkelit

Hankasalmella sijaitsevassa ravintolassa arvostetaan asiakaspalveluhenkisyyttä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys.
Vain ajatustenlukija voi arvata, mitä toimenkuva pitää sisällään.
Niina esitteli pari vähän kiinnostavampaa työpaikkailmoitusta.
Jos olet haaveillut urasta poikabändissä, saattaa tässä olla tilaisuutesi.
Lumityöntekijän toinen ammattinimike on legenda, ainakin mikäli Nordic henkilöstöpalveluja on uskominen.
Fukushiman Daiichin ydinvoimalaan (ei kuvassa) haetaan työntekijöitä kolmeksi kuukaudeksi. Työskentely tapahtuu nollapisteessä.
Kuinka karsia jyvät akanoista jo ennen kuin työpaikasta kiinnostuneet ehtivät edes hakea paikkaa? Tatuointiliike keksi keinon tähän.
Monesti vapaat työpaikat löytyvät internetistä tai lehdestä. Poikkeuksellisiakin tapoja mainostaa vapaita paikkoja kuitenkin on, sen todistaa Oddee-sivuston galleria.
Telemarkkinointifirman tuore työpaikkailmoitus poikkeaa takuulla muiden ilmoitusten joukosta.
Yle hakee ruotsinkieliselle puolelleen web-kehittäjää. Työpaikkailmoitus on yleensä niin konservatiivisen Ylen ilmoitukseksi hyvinkin erikoinen.
Mol.fi-palveluun on lisätty kummallinen työpaikkailmoitus. Ilmoituksen jättäjä tarjoaa työpaikkaa bailaajille.
Puhelinmyynti ei ole välttämättä kaikkein mediaseksikkäin ja houkuttelevin ala, joten sopivien työntekijöiden löytäminen saattaa olla haastavaa. Turkulainen Archon Oy onkin päättänyt lähestyä potentiaalisia hakijoita omaperäisemmällä tavalla.
'Kyllä tekevälle työtä löytyy' -sanonta pitää varmasti paikkansa, mikäli omaa avoimen mielen ja ahkeruutta. Tampereen seudulla on nyt tarjolla paikka, missä epäilemättä molemmista ominaisuuksista on hyötyä.