Turkulaisfirma hakee töihin ’epäpäteviä, kokemattomia ja raha-asiansa ryssineitä henkilöitä’

29.01.2011 13:43 -

Puhelinmyynti ei ole välttämättä kaikkein mediaseksikkäin ja houkuttelevin ala, joten sopivien työntekijöiden löytäminen saattaa olla haastavaa. Turkulainen Archon Oy onkin päättänyt lähestyä potentiaalisia hakijoita omaperäisemmällä tavalla.

Työhallinnon Mol.fi-verkkosivulle eilen jätetyssä ilmoituksessa Archon Oy hakee työntekijöitä seuraavin sanoin:

- Etsimme kolmea epäpätevää, kokematonta ja raha-asiansa pahasti ryssinyttä henkilöä. Hyväksymme sinut apaattiseen porukkaamme myös mikäli olet jo aikaisemmin menettänyt uskosi puhelinmyyntiin ja ihmiskuntaan. Tarjoamme sinullekin työn, jolla ei ole mitään merkitystä ja jossa kukaan ei koskaan kiitä, koska ketään ei vain jaksa vähempää kiinnostaa.

Marko Karlsson Archonista kertoi Voicelle, että kolmea työntekijää hakevan ilmoituksen on tarkoitus olla juurikin mahdollisimman sarkastinen.

- Ilmoituksesta tehtiin tällainen, sillä tarkoituksena on erottua. Haemme siis älykkäitä ja huumorintajuisia ihmisiä, joilta ilmoituksen sävy ei mene ohi. Tavalliseen tylsään ilmoitukseen eivät ihmiset yksinkertaisesti vastaa.

Archon myy tuotteita laajalta spektriltä - laidasta laitaan.

- Olemme kaupanneet kaikkea turvavyöleikkureista laajoihin tietoturvajärjestelmiin.

Karlsson on jättänyt Työhallinnon sivuille aiemminkin humoristisia ja pilke silmäkulmassa laadittuja työpaikkailmoituksia, jotka ovat herättäneet paljon huomiota. Mies veikkaakin, että myös tällä kertaa tarjolla olevat paikat tulevat houkuttelemaan oikeanlaisia hakijoita.

- Aiemmat kokemukset ovat olleet hyviä ja ihmiset ovat innostuneet. Olen varma, että tälläkin kertaa innokkaita hakijoita tulee monikymmenkertainen määrä tarjolla oleviin paikkoihin verrattuna.

Archon Oy:n hakemuksen pääset katsomaan tästä (Mol.fi)

Kilpailut

Uusimmat