Suomen älyttömin duuni? 'Ammattipallo' saa paikan!

09.09.2010 14:15 -

'Kyllä tekevälle työtä löytyy' -sanonta pitää varmasti paikkansa, mikäli omaa avoimen mielen ja ahkeruutta. Tampereen seudulla on nyt tarjolla paikka, missä epäilemättä molemmista ominaisuuksista on hyötyä.

Tamperelaisen markkinoinnin- ja myynninedistämisyritys Veravian työvoimatoimiston sivuille laittama hakemus, jossa etsitään esiintyjää/ammattipalloa, herättää varmasti työpaikkoja etsivän huomion. Yrityksen projektipäällikkö Jenni Utriainen valotti Voicelle, mitä 'ammattipallon' työ oikeastaan pitää sisällään.

- Teemme paljon tuote-esittelyjä sekä promoja ja olemme halunneet toteuttaa myös räväkämpiä ideoita. Meillä on ollut esimerkiksi muutamassa tapahtumassa esiintymässä banaani ja nyt on sitten tulossa promootio, mihin tarvitaan kahta palloa.

Paikasta kiinnostuneen lienee äkkiseltään hankalaa kuvitella, millaisia ominaisuuksia ammattipallolta vaaditaan. Utriaisen mukaan hyvä heittäytymiskyky on kaiken 'a ja o'.

- Pallolla täytyy olla pilkettä silmäkulmassa ja pyöreitä linjoja ajattelussa. Ruumiinrakenteella ei ole väliä, mutta pallolta vaaditaan hyvät polvet, että saadaan joustavaa liikettä.

Haku ammattipallon paikkaan päättyy 20. syyskuuta. Työpaikkailmoitukseen pääset tutustumaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat