Leuanvetoja, kodinhoitohuone, mielenrauhaa - kylläpä on unelmat!

31.01.2019 10:56 - Emilia Liinpää

Nyt kun olen ensimmäistä kertaa elämässäni laittanut unelmani paperille, katson listaa silmät pyöreinä ja mietiskelen kehtaanko edes julkaista tätä. Tuleeko tästä menestystarina vai täyskatastrofi? Miten listaltani voi löytyä samalla kliseitä ja samalla älyttömyyksiä? Ei auta kuin todeta: kaikilla on omat unelmansa, mikään ei ole liian suuri tai liian pieni!

Ja ei, lista ei ole ihan tärkeysjärjestyksessä, kuten luultavasti ensimmäisestä rivistä jo huomaa.

Kaksikerroksinen kämppä Huvilakadulta oli aikoinaan yksi unelmistani. Niin ne unelmat muuttuvat!

Kodinhoitohuone: Oikeasti! Yksi unelmistani olisi saada kämppä josta löytyisi kodinhoitohuone. Ei enää pyykkejä kylppäriin, woop woop!

Kroppa kuntoon: Oman kehon arvostaminen, ravitseminen, helliminen. Paino saa pudota ja kunto kohota.

Kroppa hallintaan: Haluan venyä, vanua ja vahvistua. Spagaatti, käsilläseisonta ja leukojen vedot listalle!

Kauneusrutiinit: Haluan ottaa vihdoinkin haltuun kauneusrutiinit kasvoille ja keholle. Kaupan saippua ja halvin kasvorasva ei tunnu ajavan asiaa.. Kadehdin niitä ihmisiä, jotka hallitsevat nämä asiat! Yhtenä idolinani pidän ehdottomasti Iris-blogin Katjaa.

Hiukset: Olen nyt kaksi vuotta metsästänyt hiuksilleni täydellistä sävyä. Taidan olla jo loppusuoralla, mutta vielä on tehtävää. Haluan myös kasvattaa tukkaani, onko totta että kasvu vaan pysähtyy jossain vaiheessa?

Ratsastus: Tämän haluan takaisin elämääni ja olen lykännyt uudelleen aloittamista nyt liian pitkään. Lapsuudessa elin ja hengitin hevosia, kaipaan sitä meininkiä todella paljon.

Mieli: Tähän kategoriaan riittää tavaraa, mutta kuten monet muutkin suomalaiset, haluan päästä eroon stressistä ja löytää mielenrauhan, seesteisyyden ja uudenlaisen superenergian.

Itsensä tunteminen: Haluan oppia tuntemaan itseni. Mitä se oikein tarkoittaa? Mistä tiedän, milloin varsinaisesti tunnen itseni? Todella hämmentävää, mutta tästä aioin ottaa selvää.

Mukavuusalue: Haluan avartaa mieltäni kokeilemalla asioita, joita en ole vielä koskaan kokeillut, koska en ole uskaltanut. Haluan todellakin poistua mukavuusalueeltani, mutta siitä tulee haastavaa.

Tyylikäs yleisön edessä puhuja: Hell yeah, tämä olisi upeaa! Viimeksi kun jouduin puhumaan yleisön edessä, sain sotkettua itseni kainalopierutarinaan ja syöksykierre oli valmis. Olisi hienoa saada viesti vietyä eteenpäin välillä varmalla ja tyylikkäällä otteella. Tämäkin on varmasti opeteltavissa?

Vihreämpi elämä: Olen elänyt pää puskassa pitkään, eikä se puska ole ollut vihreä. On aika tarttua toimeen ja alkaa kantaa oma korsi maailmamme kekoon.

Vaatteet: Salamuotihifistelijä tässä hei. En haluaisi olla enää salainen! Haluan rohkeasti pitää juuri niitä vaatteita, mitä haluan ja uskaltaa nauttia muodista. Ei ole helppoa, vaikka niin voisi luulla!

Talo Italiassa: No niin, nyt ollaan sellaisissa ulottuvuuksissa, että oksat pois, mutta tämä on minun ja puolisoni pitkäaikainen unelma. Tämä tulee tapahtumaan, mutta pidemmällä aikajänteellä. Ellei onni potkaise lotossa!

Jäljen jättäminen tähän maailmaan: Toivon, että koskettaisin, auttaisin, vaikuttaisin johonkin ihmiseen tai asiaan niin, että jättäisin sitä kautta jonkinmoisen perinnön maailmaan.

Rakas Helsinki: Haluan oppia kotikaupungistani lisää, tutkia mitä sillä on tarjottavaa ja nauttia sen antimista. Haluaisin olla kokemassa ja tekemässä, mutta juuri nyt olen juuttunut omaan sohvakuplaani.

Puolison pakottaminen kuvaajaksi ei aina kanna hedelmää..

Maakuntamatkailua Suomessa + ehdottomasti Lappiin: Hävettää, kuinka vähän tunnen omaa kotimaatani. Pitkäaikainen unelmani on nähdä eri paikkoja Suomessa ja ymmärtää sitä kautta lisää elämästä ja kauniista maastamme. Lapin taika on koettava!

Maailmanympärysmatka: Klassikko, aina ollut, aina tulee olemaan! Ilman matkustamista ei ole elämää.

Lentopelko: Siis tämä on niin perseestä. Jo lentolippujen osto saa ahdistuksen nousukiitoon ja nyt olisi aika tehdä jotain. Olen kuullut, että tähän voi hakea apua ja se mukamas toimii. Otetaan selvää!

Uuden kielen oppiminen: Mikään ei ole upeampaa, kuin se, että ihminen pystyy puhumaan eri kielillä. Itseltä taittuu vain suomi ja englanti, mutta mitäpä jos opettelisi italian kielen?

Siinäpä sitten tavaraa kerrakseen - kuinka kutkuttavaa lähteä selvittämään miten näitä kohti edetään! Seuraavassa postauksessa kerron jo yhdestä toteutumassa olevasta unelmasta.

Kertokaa ihmeessä omista unelmistanne, oletteko toteuttaneet ne? Jos ette, miksi ette? Jos olette, miten?

Haaveiluntäyteistä viikkoa <3

- Emilia

Kommentoi