Kuva: Fotolia

Italiassa erikoinen kampanja: Hotelleissa kannustetaan harrastamaan seksiä!

22.11.2016 17:45 - Senni Loikala

Italiassa tahdotaan lisätä syntyvyyttä varsin erikoisen kampanjan avulla.

Italiassa käynnistettiin marraskuussa erikoinen kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä syntyvyyttä maassa. Myös turistit saavat osallistua kampanjaan.

Pienessä Assisin kaupungissa, joka sijaitsee noin 170 kilometriä pohjoiseen Roomasta, useat hotellit tarjoavat ilmaisen majoituksen henkilöille, jotka ovat hedelmöittyneet heidän hotellihuoneissaan.

Hotelleissa yöpyneiden tulee todistaa, että vauva syntyi noin yhdeksän kuukauden kuluttua heidän käynnistään Assisissa. Kampanja on kohdistettu erityisesti Assisiin matkaaville turisteille, mutta sen toivotaan lisäävän syntyvyyttä myös Italian sisällä.

Lapsensaanti on todellista rakkautta, ja ihmisiä pitäisi vahvasti kannustaa siihen, vaikka elämässä olisikin vaikeuksia”, kampanjasta on tiedotettu julkisuuteen.

Helsingin Sanomat uutisoi viime vuonna, että syntyvyys on Italiassa ”syvässä kriisissä” ja väestönkasvu on kokonaan maahanmuuton varassa. Maan terveysministeri Beatrice Lorenz kommentoi jopa, että Italia on "kuoleva maa."

Assisi on kiinnostava kohde matkailijoille, sillä siellä on useita historiallisia, maailmanperintöluettoloon päässeitä nähtävyyksiä. Kaupunki on tunnettu 1200-luvulla eläneen Franciscus Assisilaisen kotikaupunkina.

Lue myös: Milano vai Venetsia - mikä Italian kaupunki sopii sinulle parhaiten?

Lue myös: Ella Kanninen: Blondit ovat pulassa Italiassa

Lue myös: Kaupungit, jotka ovat jääneet turistikohteiden varjoon - 10 kiinnostavaa matkakohdetta Euroopassa

Lähde: news.com.au

Kilpailut

Uusimmat