Kuva: Fotolia

Nainen teeskenteli sokeaa 28 vuotta - taustalla hämmästyttävä syy!

12.06.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Aviomieskin tuli huijatuksi. Tosin hänellä oli vaimonsa sokeudesta omat epäilyksensä.

Espanjan Madridista kotoisin oleva Carmen Jimènez teeskenteli jopa omalle perheelleen olevansa sokea huikeat 28 vuotta. Nainen kertoi kaikille sokeutuneensa vakavan silmiin kohdistuneen vamman seurauksena. Syy teeskentelyyn oli yksinkertainen - hän ei halunnut tervehtiä ketään. Hänen oma perheensä on järkyttynyt naisen paljastettua, että nykyisin 57-vuotias espanjalainen on aina nähnyt erinomaisesti. 

Hänen perheellään tosin oli ollut jo epäilyksiä naisen sokeudesta jonkin aikaa. Hänen meikkinsä oli nimittäin aina lähellä täydellisyyttä. Lisäksi hänen aviomiehensä on nyt paljastanut, että hän näki Carmenin yrittävän katsoa aina silmänurkastaan televisiota. 

Naapureiden lisäksi nainen joutuu tulevaisuudessa todennäköisesti kohtaamaan myös oikeuden, koska hän on saanut sokeille tarkoitettua avustusta monta vuotta. Jimèmezin lisäksi esimerkiksi australialainen Rebecca Assie teeskenteli olevansa sokea yhteensä 21 vuotta. Assien taustalla eivät olleet sosiaaliset syyt, kuten Jimènezillä, vaan hän halusi saada vammaistukea valtiolta. 

Lähde: Wirebugs.com

Kilpailut

Uusimmat