Kuva: Fotolia

Nainen meni "naimisiin" juna-aseman kanssa - odottaa nyt toista hääpäiväänsä

09.11.2017 10:15 - Katariina Auvinen

Carol Santa Fe tuntee vetoa erityisesti esineisiin.

Carol Santa Fe, 45, meni omien sanojensa mukaan naimisiin pitkäaikaisen rakkautensa kanssa vuoden 2015 joulukuussa. Nyt hän odottaa innoissaan toista hääpäiväänsä. Nainen meni kuitenkin naimisiin juna-aseman kanssa, johon hän on omien sanojensa mukaan ollut rakastuneena jo 36 vuotta. Vihkiminen ei näin ollen ole laillinen, mutta se ei naista haittaa. 

Carol Santa Fe on aina tuntenut vetoa rakennuksiin, mutta erityisesti juna-asema vei hänen sydämensä. Santa Fe kulkee joka päivä 45 minuutin matkan vain nähdäkseen aseman. Hän viettää päivän asemalla koskettaen välillä betoniseinää tai suukottaen sitä. 

Naisen mukaan hän ei tiedostanut outoa kiintymystään asemaan ennen kuin hän täytti 40 vuotta. Silloin hän etsi The Mirror-julkaisun mukaan netistä tietoa rakkaudesta esineisiin. Tilasta on olemassa kahta koulukuntaa. Toiset pitävät tilaa suhteellisen normaalina kun taas toisten asiantuntijoiden mukaan kyse on mielenterveysongelmasta. 

- Olen nimennyt aseman Daindraksi. Kun menimme naimisiin, kerroin asemalle, että haluan ottaa hänet kumppanikseni. Se oli meidän onnellisin päivä, Santa Fe kertoo. 

Nainen kertoo, että hän on harrastanut mielessään seksiä aseman kanssa, mutta ei tee sitä julkisesti, koska haluaa olla kunnioittava niitä ihmisiä kohtaan, ketkä asemalla ovat. 

Lue myös: Laura, 40, meni naimisiin itsensä kanssa - kyllästyi odottamaan sitä oikeaa

Lähde: The Mirror

Kilpailut

Uusimmat