Kuva: Shutterstock

Menikö tuleva morsian liian pitkälle? Toive sinisilmäisille morsiusneidoille herättää raivoa

17.01.2019 16:45 - Senni Loikala

Tulevalla morsiamella on vahva visio eheästä värimaailmasta häissään.

Häät suunnitellaan usein tarkasti, ja hääpari näkee valtavasti vaivaa juhlapäivän eteen. Jotkut tahtovat myös kaikkien yksityiskohtien olevan mieleisiä. Joskus haave täydellisistä häistä jokaista yksityiskohtaa myöden johtaa ristiriitoihin. Ainakin, jos vaatimukset koskevat vieraita tai morsiusneitoja.

Yksi tällainen tapaus kuumentaa tunteita netissä. Brittien Metro-lehti uutisoi tulevasta morsiamesta, joka tahtoisi kustantaa sinisilmäisille morsiusneidoilleen värilliset piilolinssit. Morsiusneidot saisivat valita mieleisensä värilliset piilolinssit.

He saisivat valita halutessaan jopa kullanruskeat piilolinssit, kuten itselläni (en pelkää jääväni varjoon)”, tuleva morsian kertoo.

Tuleva morsian perustelee toivettaan sillä, ettei sininen sovi häiden väripalettiin. Yksi häissä paljon esillä olevista väreistä on voimakas lime, ja sininen väri rikkoo morsiamen vision sointuvasta värimaailmasta. Teemavärit tulevat näkymään myös morsiusneitojen mekoissa, ja tulevasta morsiamesta siniset silmät eivät sovi yhteen vaatetuksen kanssa.

Morsiamen yllättävä toive nousi esille Facebookissa. Aihe on kuumentanut tunteita erittäin paljon, ja monet ovat ilmaisseet pitävänsä morsiamen kantaa todella mauttomana.

Mitä muita yllättäviä vaatimuksia tulevat morsiamet ovat esittäneet? Lue kaasojen kauhukertomukset täältä.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat