Kuva: All Over Press

Tosielämän supersankari esiintyi aamu-tv:ssä - pyrkii olemaan esikuva lapsille

23.01.2019 23:45 - Niki Miettinen

Sankarin esiintyminen herätti hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

Monet brittiläiset ilmaisivat hämmentyneisyytensä sosiaalisessa mediassa, kun huomasivat ihka oikean supersankarin This Morning -aamuohjelmassa tällä viikolla.

Miestä kutsuttiin DigitalSpy-julkaisussa tosielämän supersankariksi, jonka nimeksi kerrottiin Wightsaaren Ritari. Hän kertoi tekevänsä paljon vapaaehtoista yhteiskuntapalvelua.

Yliluonnollisia voimia Wightsaaren Ritarilla ei ole, eikä hän näyttänyt kasvojaan ohjelmassa. Mies oli pukeutunut sinertäviin, jääkiekossa käytettäviin yläkropan suojavarusteisiin, joissa hän partioi Wightsaaren kaduilla. Kasvonsa ritari peitti tummennetulla visiirillä ja kypärämyssyllä, jottei häntä tunnisteta.

-Pelkistetysti vahdin naapurustoa ja toimin eräänlaisena katusaarnaajana. Pukeudun vain supersankarin asuun, jotta lapset näkisivät minut enemmän toivon kipinänä. Yritän vain saada maailmasta paremman paikan, jos saan edes yhdenkin ihmisen ajattelemaan muita, olen onnistunut tavoitteissani, Wightsaaren Ritari kertoi This Morning -ohjelman juontajille Phillip Schofieldille ja Holly Willoughbylle.

Henkilöllisyytensä salaamista Wightsaaren Ritari perusteli negatiivisuudella, jota on kokenut kaduilla. Näistä pilkkaavista ihmisistä hän käytti termiä Köyhän miehen Power Rangerit. 

-Minulla on diagnosoitu vasta aikuisiällä autismi, joten tarvitsin lapsena elämään jonkun jota ihannoida, Wightsaaren Ritari lisäsi haastattelun lopussa, jonka jälkeen ohjelman juontajat Willoughby ja Schofield kehuivat häntä hyvästä työstä.

Esiinnyttyään telkkarissa Wightsaaren Ritari herätti keskustelua Twitterissä. Osa oli hämmentyineitä sankarin toiminnasta, mutta suurin osa oli iloisesti yllättyneitä, kun heidän naapurustossaan huolehtii oman elämänsä supersankari.

”Elän Wightsaarella mutta en tiedä kuka ritari on, joten älkää kysykö”

”Onko nyt valtakunnallinen 'pidä naamaria tv-ohjelmassa' -päivä?”

”Rakastan Wightsaaren Ritaria! todellinen sankari”

”En ymmärrä tätä negatiivisuutta Wightsaaren Ritaria kohtaan, ei vahingoita ketään”

Voit katsoa koko haastattelun alta tai täältä.

Lue myös: Pojan nopea toiminta pelasti veljen tukehtumiselta - lue kolme tositarinaa sankarilapsista

Lue myös: Teipistä ja joogamatosta syntyi upea supersankariasu - katso uskomaton lopputulos

Lue myös: Valokuvaaja auttaa sairaita lapsia muuntautumaan oman elämänsä supersankareiksi - katso kuvat

Lähteet: DigitalSpy & ThisMorning

Kilpailut

Uusimmat