Nämä ovat maailman älyttömimmät työt

06.07.2012 20:15 - Rea Tallgren

On vaikeaa kuvitella, miltä tuntuu ansaita elantonsa esimerkiksi seksilelujen testaajana. Maailmasta löytyy kuitenkin ihmisiä, joille se on arkipäivää.

Chacha-sivusto on listannut maailman erikoisimmat työt, jotka varmasti herättävät keskustelua päivällispöydässä.

1. Seksilelujen testaaminen on ammatti, joka ei vielä ole yleinen. Silti siitä maksetaan hyvin, ja koska seksilelujen myynnin uskotaan kasvavan 700 prosentilla seuraavana vuosikymmenen aikana, ammatin uskotaan yleistyvän.

2. Käärmeen myrkyn lypsäjä. Tällä ammattinimikkeellä kulkevan henkilön toimenkuvaan kuuluu pyydystää myrkyllisiä käärmeitä ja "lypsää" niiden hampaista myrkkyä, jota käytetään vasta-aineiden valmistamiseen.

3. Viskilähettilään työ on toimenkuva, joka ei juurikaan selittelyjä kaipaa. Työnä on juoda viskejä, ja kehua niitä eteenpäin. Toistaiseksi maailmassa on vain yksi ainoa henkilö, jolla kyseinen titteli on.

4. Lemmikkien ruokien maistaja on melkoisen pahanmakuinen titteli. Uskomatonta mutta totta, maailmassa todella on ihmisiä, joiden tehtävänä on maistella erilaisia koiran- ja kissanruokia ja arvioida parhaita reseptejä.

5. Paperisten käsipyyhkeiden haistelijalta vaaditaan todella herkkä hajuaisti. Kyseinen ammattilainen on korvaamaton apua käsipyyhkeiden vamistajille, sillä haisevat käsipyyhkeet ovat alalla suuri ongelma.

6. Tiedäthän kaikki Pelkokerroin-ohjelman ällöttävimmät stuntit ja temput? Jonkun täytyy testata kaikki temput etukäteen, jotta ohjelman tekijät pystyvät varmistamaan ne turvallisiksi.Miltäköhän mahtaa tuntua syödä raakoja häränkiveksiä päivittäin?

7. Heinäsirkkojen kasvattajan tehtävänä on varmistaa, että ihmisten suloiset lemmikkiliskot saavat syötävää. Kasvattajilla on useita tuhansia sirittäjiä, joiden ainoa tarkoitus on päätyä liskojen välipalaksi.

8. Hengityksen haistelijan tehtävänä on haistella ihmisten hengitystä ennen ja jälkeen erilaisten hengityksen raikastimien syömisen jälkeen.

9. Sängyn lämmittäjän tehtävänä on maata hotellihuoneen sängyssä erityisessä lämpötakissa ennen kuin huoneen asukas itse menee nukkumaan. Useimpien mielestä tämä kuulostanee todella älyttömältä, mutta toiset kyseisestä palvelusta ovat selkeästikin valmiita maksamaan.

Lähde: Chacha

Kilpailut

Uusimmat