Egyptiläinen piilokamera hirvittää: Terroristit uhkaavat aseella paniikissa kirkuvaa naista

13.12.2012 21:15 -

Järkyttävä pilaa on kritisoitu ohjelman kotimaassa liian rajuksi ja mauttomaksi.

The Voice on kertonut aiemmin brasilialaisesta piilokamerasta, jossa ihmisiä peloteltiin hissiin ilmestyvillä pikkutytöllä ja ruumiilla. Hirvittäviä piilokameraohjelmia osataan tehdä muuallakin.

Egyptiläinen koomikko Ramez Galal isännöi arabimaissa suosittua Aavikkokettu-Ramez-nimistä viihdeohjelmaa. Ohjelma on tunnettu roisista huumoristaan, mutta monien mielestä tämä pila ylitti jo hyvän maun rajat.

Libanonilainen laulaja-näyttelijä Cyrine Abdelnour ja hänen miehensä Farid Rahme joutuivat piilokamerapilan kohteeksi linja-autossa. Kaikki muut bussin matkustajat ja kuljettaja olivat juonessa mukana.

Julkkispariskunta säikähtää pahemman kerran, kun ryhmä miehiä yhtäkkiä pysäyttää linja-auton ja astuu sisään aseiden kera. Koko tilanne vaikuttaa aidolta, ja Abdelnour ja Rahme ovat silmin nähden peloissaan.

Ohjelma on saanut arabimaailmassa paljon kritiikkiä. Erityisen paljon sitä on arvosteltu ohjelman kotimaassa Egyptissä, jossa on eletty muutenkin epävakaissa oloissa maan presidentin vallasta syöksemisen jälkeen.

Miten Abdelnour ja Rahme reagoivat, kun terroristihyökkäys paljastuukin pilaksi? Katso video:

Kilpailut

Uusimmat