Tätä on vaikea ymmärtää: Nainen juo omaa virtsaansa pysyäkseen terveenä

08.01.2013 23:15 - Niina Jokiaho

Yhdysvaltalainen Carrie Steele on vakuuttunut siitä, että hänen terveytensä salaisuus on hänen omissa eritteissään.

Carrie Steele onnistui parantamaan sairastamansa ihosyövän vaihtoehtoisilla hoitomuodoilla. Niinpä hän ei epäröinyt kuin hetken, kun hän näki unen keinosta jolla saisi taltutettua myös voimakkaat pääkipunsa.

Steele alkoi kärsiä voimakkaista pääkivuista vuonna 2006, kipujen syyksi paljastui pullistuma yhdessä aivojen verisuonista. Hän sinnitteli pääkipujen kanssa kaksi vuotta, kunnes näki unen jossa häntä kehotettiin hoitamaan pääkipuja omalla virtsallaan.

Selvitettyään hetken asiaa Steele pääsi yli inhostaan ajatusta kohtaan ja alkoi kuin alkoikin juoda lasillisen omaa virtsaansa joka päivä. Hänen kertomuksensa mukaan vuosikausia vaivannut pääkipu katosi 30 päivässä. Nyt 54-vuotias Steele juo kyseistä nestettä joka päivä jopa 5 lasillista ja myös harjaa hampaansa virtsalla.

Steele on vakuuttunut, että juuri virtsa pitää hänet terveenä. Naisella ei sanojensa mukaan ole ollut pääkipuja useaan vuoteen eikä aiemmin vaivannut syöpäkään ole uusinut.

Steele myös kertoo, että hän luopui juomastaan hetkeksi jokin aika sitten, koska lääkäri vakuutti että virtsan kuona-aineet saavat hänet entistäkin sairaammaksi. Pääkivut kuitenkin palasivat pian lopettamisen jälkeen, joten Steele palasi juomansa pariin ja kännyttää nyt YouTubessa muitakin tekemään saman päätöksen.

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat