Tuomareiden nolo moka: Kruunasivat väärän naisen voittajaksi kauneuskilpailussa

20.05.2014 12:15 - Senni Loikala

Miss Globe Uusi-Seelanti -kauneuskilpailuissa tapahtui käsittämätön erehdys, jota yhden kisasarjan voittaja, 19-vuotias Synthia Nath, joutui todistamaan.

Synthia Nath, 19, joutui keskelle erikoista tapahtumaketjua voitettuaan Miss Globe Uusi-Seelanti -kauneuskilpailussa. Nath kruunattiin reilu viikko sitten sarjassa, jossa osallistujista valittiin kaikista valokuvauksellisin henkilö.

Nuori nainen odotti jo kovasti lähes 2200 euron arvoista palkintomatkaansa ja osallistumistaan Miss Globe International -kauneuskilpailuun Turkissa, kunnes hän sai odottamattoman yhteydenoton.

Kauneuskilpailun työntekijä kysyi Nathilta, oliko tällä varaa maksaa matkansa Turkkiin. Mikäli ei olisi, niin Nathin tulisi luovuttaa kruununsa ja voittonauhansa takaisin.

Myöhemmin selvisi, että Nathin voitto oli mennyt väärään osoitteeseen. "Sekoitin jostain kumman syystä nimet, kun toisen intialaisen tytön olisi kuulunut voittaa. Voit silti pitää ne (kruunun ja voittonauhan) ja esittää olevasi Miss Globe.", luki Nathin saamassa sähköpostiviestissä. Lisäksi tapahtumajärjestäjät sanoivat tyttöjen muistuttavan hämäävän paljon toisiaan.

Nath vaatii tapahtuneesta anteeksipyyntöä ja korvauksia. Katso kuvat hänestä ja häneltä voiton vieneestä toisesta tytöstä tästä.

Uutisoimme aiemmin alle 60-vuotiaista misseistä, jotka poseerasivat bikineissä. Pääset lukemaan lisää täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat