Rikkaan opiskelijatytön ökyauto herättää huomiota Lontoossa - kristallein koristeltu mersu

23.09.2014 09:33 - Rea Tallgren

Dari Radionova on venäläinen nuori nainen, joka asuu Lontoossa ja opiskelee liiketaloutta. 21-vuotiaalla naisella ei ole pulaa pikkurahasta.

Kun venäläislähtöinen opiskelijatyttö Dari Radionova päätti ostaa auton, ei hän halunnut tyytyä tavalliseen. Niinpä hän tilasi itselleen noin 30 000 euron arvoisen mersun ja teetätti siitä aivan itsensä näköisen.

Perustuunauksen sijaan nainen päätti, että mersu koristeltaisiin Swarovskin kristalleilla. Tuunaaminen maksoi naiselle lähes saman verran kuin auto itsessään, eli 25 000 euroa. Kristalleja on autossa peräti miljoona kappaletta.

Auto on herättänyt paljon huomiota ja monet ottavatkin sen edessä itsestään kuvia. Radionovaa itseään tämä ei haittaa ja hän onkin jakanut autostaan lukemattomia kuvia Instagramissa. Kuvateksti summaa sen, mitä Radionova ajattelee kateellisista:

"Vihaajat vihaa!" hän toteaa.

Katso video ja kuvat autosta alta.

Radionova ei hänen Instagram-tilinsä perusteella vietä tylsää elämää. Varakkaan nuoren neidin elämään kuuluu olennaisesti shoppaileminen ja matkustelu. Katso lisää kuvia naisen elämästä hänen Instagramistaan tästä.

Kerroimme aiemmin naisesta, joka etsi netistä rikasta aviomiestä. Eräs hyvätuloinen liikemies vastasi naiselle niin jauhot suuhun -laittavalla kirjoituksella, että kirjoituksesta tuli netti-ilmiö. Lue tuo juttu tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat