Pahempaa kuin isku kiveksiin - kuva jokaisen miehen painajaisesta kauhistuttaa

05.05.2015 19:15 - Senni Loikala

Jokainen mies on taatusti joskus satuttanut kiveksensä. Tuskin kuitenkaan yhtä pahasti, kuin mitä eräs mies Australiassa.  

Potkaisu kiveksiin saa varmasti jokaisen miehen karjaisemaan kivusta. "Kassinsa" voi myös satuttaa monissa muissa tilanteissa, joista taatusti yksi erikoisin on levinnyt nettiin. Daily Star -lehti uutisoi nimittäin kuvasta, jossa pieni krokotiili on iskenyt purukalustonsa miehen kiveksiin. Tilanne on varmasti pahin, jonka moni mies voisi kuvitella kiveksilleen käyvän.

Kyseisen tapauksen kerrotaan käyneen Darwinissa, Australiassa. Paikka tunnetaan poikkeuksellisen runsaslukuisista pikkukrokotiileistaan.

Pelästys tai ärsytys saa puremaan

Sitä, miten kivulias onnettomuus on tapahtunut, ei tarkalleen tiedetä. Kuvan medialle antanut nainen ei nimittäin tahtonut antaa julkisia kommentteja. Asiantuntijan mukaan pikkukrokotiilit eivät kuitenkaan pure ilman syytä.

- Pienet krokotiilit, kuten tuo, puree yleensä vain, jos ne ovat pelästyneitä tai ärsyyntyneitä, jolloin ne menevät aivan pähkinöiksi; anteeksi sanaleikki, kommentoi krokotiileihin perehtynyt professori Grahame Webb.

Kyseisten krokotiilien saalistaminen on kielletty, joten kyseessä saattaa olla jonkun lemmikkivesipeto. Sen puremisesta saattaa tulla vakavia tulehduksia, mutta sitäkin oleellisempaa olisi selvittää, miksi kyseinen eläin ei ilmeisesti kuvaushetkellä ole saanut olla vapaana luonnossa.

Uskotko, että mitään kivuliaampaa voi kiveksille sattua? Pääset katsomaan kuvan tilanteesta täältä.

Lue myös: Liian tiukat farkut aiheuttavat jopa kuolioita kiveksiin

Lähde: Daily Star

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat