Kuva: Fotolia

Uusi trendi leviää maailmalla: Vaginahieronnassa saa orgasmeja hoidon aikana

26.05.2016 21:15 - Tiina Svensk

Joko sinä olet kokeillut uutta hierontamuotoa, missä käydään läpi koko keho?

Hieronta on loistava tapa pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan: palauttava hieronta hoitaa sekä kehoa ja mieltä, ja pieni rentoutumishetki on varmasti jokaisen mieleen. Nyt maailmalla leviää kuitenkin trendi, joka saattaa kuulostaa erikoiselta: hierojat tarjoavat naisille myös vaginahierontaa.

Orgasmeja hieronnan aikana

Englannista ja yhdysvalloista löytyvät vaginahierontaan erikoistuneet ammattilaiset käyttävät hieronnoissaan apuna yrttejä ja lämmintä höyryä, joiden on tarkoitus rentouttaa koko kehoa, kertoo Metro.

Hierojien mukaan vaginahieronta rauhoittaa, auttaa ahdistukseen ja nostaa itsetuntoa. Hieroja Katie Travisin mukaan asiakkaat voivat saada jopa orgasmeja hoidon aikana:

- Hoito voi jopa ennaltaehkäistä syöpää, ja suosiomme puhuu puolestaan: jopa 80 prosenttia hierontaa kokeilevista jää kanta-asiakkaiksimme.

Kokonaisvaltainen kokemus

Travis kertoo, että hieronnan aluksi asiakkaalle asetetaan side silmille. Sen jälkeen asiakas riisutaan ja asetetaan makaamaan vatsalleen. Kevyt hieronta käy läpi koko kehon päästä varpaisiin, jonka jälkeen asiakas kääntyy selinmakuulle. Aivan lopuksi hieroja keskittyy käsittelemään alapäätä:

- Me hierojat suosittelemme yleensä, että heteronaiset valitsevat itselleen mieshierojan, Travis kertoo, ja selittää hieronnan olevan silloin entistä kokonaisvaltaisempi ja voimakkaampi kokemus.

Yksi hieronta voi kestää jopa kolme tuntia, ja hinnat vaihtelevat 185 euron ja 644 euron välillä riippuen siitä, millaisen hoidon asiakas valitsee.

Lue myös: Bloggaaja: Tunnelukot voi avata hieromalla vaginaa tai peräaukkoa

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat