Kuva: Fotolia

Nainen yritti myydä sohvaa Facebookissa – julkaisi vahingossa kuvan paljaista rinnoistaan

20.06.2016 18:15 - Senja Rapila

Erikoinen myynti-ilmoitus herätti monen Facebook-käyttäjän huomion.

Vaikka tämä saattaisikin kuulostaa todella huonolta pilalta, on se totta. Englannista, Manchesterista kotoisin oleva Jessica O'Brien, 25, on saanut osakseen paljon huomiota erikoisella myynti-ilmoituksellaan.

Nuori nainen laittoi Facebook-ryhmään kuvan valkoisesta sohvastaan myyntitarkoituksessa, mutta ilmoituksen sekaan lipsahti vahingossa jotain muutakin: kuva nuoren naisen paljaista rinnoista. Ilmoitus keräsi paikallisen kirpputoriryhmän seinällä huomattavasti huomiota, ennen kuin itse asianomainen tajusi vahingon.

"Luulin ensisilmäyksellä nauttineeni liian monta drinkkiä, mutta ei. Ne olivat varmasti siellä", eräs Facebookin käyttäjä kirjoitti kuvan alle The Sun -lehden mukaan.

Massiivinen lipsahdus on käynyt vahingossa, eikä kuvassa esiintyvä nainen ole kommentoinut itse asiaa medioille. Sen sijaan Jessican hyvä ystävä on kertonut, että Jessica on hyvin nolostunut.

- Jotkut ihmiset ovat vitsailleet kuvan olevan siellä sen vuoksi, että hän saisi sohvansa myytyä. Todellisuudessa se oli vain vahinko, ystävä on kertonut.

Kuva poistettiin Facebookista myöhemmin sen julkaisun jälkeen, mutta voit katsoa sensuroidun version Daily Mailin sivuilta.

Lähde: Metro

Lue myös: Lastenvahti irtisanottiin vesipuistopäivän jälkeen - katso, toimiko hän sinusta vastuuttomasti

Lue myös: Tässäkö tuleva muotivillitys? Muotisuunnittelija laittoi takkiin kuvan miehen paljaasta erektiosta

Kilpailut

Uusimmat