Poliisien tanssiesitys sai netin hullaantumaan - katso video

05.07.2016 14:45 - Joose Koskiranta

Running Man -tanssin myötä maailman tietoisuuteen nousseet uusiseelantilaispoliisit räjäyttivät sosiaalisen median uudestaan.

Joukko uusiseelantilaisia poliiseja nousi koko maailman tietoisuuteen aiemmin tänä vuonna esitettyään oman versionsa The Running Man Challenge -tanssista. 

Nyt he ovat hullaannuttaneet internetin uudestaan. Hip-hop- poliiseiksi kutsuttu ryhmä nimittäin suoritti yllätysesityksen Uuden-Seelannin hip-hop- tanssin mestaruuskisoissa.

Uuden-Seelannin poliisi julkaisi videon tanssista Facebook-sivuillaan sunnuntaina, ja se on kerännyt jo lähes kaksi miljoonaa katselukertaa. 

Tapahtuman koordinaattori Gemma Laing oli erittäin innostunut poliisien esityksestä. Hän kertoi tunnelman olleen elektrinen shown aikana, ja että poliisit viettivät aikaa myös muiden osallistujien kanssa, keskustellen kuin vanhat ystävät.

- Oli todella hauskaa, että he tulivat. Pidimme esityksen katsojilta salassa, Laing sanoi.

Poliisit tanssivat muun muassa Sugarhill Gangin Move By It! -kappaleen tahtiin. Liikkeet vaihtelivat robottitanssista breakdanceen. Loppuhuipennukseksi yksi poliiseista suoritti huikean headspinin, jossa tanssija pyörii akselinsa ympäri päällään - ja tästäkös yleisö innostui!

Katso poliisien tyylinäyte alla olevasta videosta.

Lisäksi voit katsoa poliisien aiemmin tänä vuonna tekemän Running Man Challenge -tanssin alta.

Lue myös: Hauska tanssitrendi leviää Instagramissa - pystytkö sinä samaan?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat