Niken kampanja nostaa esiin tärkeän asian: "Mallien koosta ei ole tehty suurta numeroa"

19.07.2016 15:15 - Tiina Svensk

Ihmiset ovat ylistäneet suosittua urheilumerkkiä sen uusista mainoskuvista.

Uutisoimme aiemmin urheilujätti Niken julkaisemasta kuvasta, joka sekoitti Internetin - hyvällä tapaa. Seuraajat hehkuttivat mallia muun muassa "oikeaksi naiseksi", millaisia mainoskuvissa näkyy valitettavan harvoin.

Kuvan mukana kerrottiin oikeankokoisten urheiluliivien löytämisestä. Urheilumerkki on jatkanut mainoskampanjaansa - ja lisää arvokasta tietoa urheiluliiveistä on seurannut. Cosmopolitanin artikkelissa kerrotaan myös seuraajien pitäneen kampanjan jatkosta etenkin siksi, ettei mallien koosta ole tehty suurta numeroa.

Mainoskampanjan tarkoitus on  kertoa treenaajille urheiluliivien tärkeydestä. Kampanjassa käsitellään etenkin liikkeen aiheuttamia vaurioita, painovoiman vaikutusta rintojen ihoon ja oikeankokoisten liivien löytämistä.

Ensimmäisessä kuvassa poseerasi malli ja kirjailija Paloma Elsesser. Elsesserin kuvan jälkeen esimerkiksi joogaohjaaja ja hyvinvointivalmentaja Claire Fountain on ihastuttanut kuvillaan.

Kampanjan mallit ja tietoiskut urheiluliivien tärkeydestä näet alta. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne Niken Instagram-tililtä.

Lue myös: Niken uusi Instagram-kuva sai internetin sekaisin: "Vihdoinkin oikea nainen mallina"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat