Kuva: Fotolia

Kahvilan omistajan viesti suututtaa: "Jos et käske lastasi lopettamaan huutamista, me pyydämme itse"

19.07.2016 16:45 - Senja Rapila

Huonostikäyttäytyvät lapset ovat saaneet englantilaisen kioskinpitäjän hermot kiristymään.

Eräs Facebook-postaus on saanut perheelliset - ja muutkin - ihmiset sotajalalle. Eräs englantilainen kioskinpitäjä, Kim Christofi, kirjoitti nimittäin avautumisen siitä, kuinka vanhempien tulisi pitää huonostikäyttäytyvät ja huutavat lapset kurissa julkisilla paikoilla.

Kirjoitus poistettiin myöhemmin Facebookista, mutta se on silti lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin. 

"Voimmeko tehdä itsemme hyvin selviksi kaikille niille vanhemmille, jotka ovat liian peloissaan kurittaakseen lapsiaan kiukkuhuudosta. Annamme teille viisi minuuttia aikaa käskeä lastanne lopettaa huutamisen ja sen jälkeen sanomme heille siitä itse. Jos tämä tarkoittaa sitä, että te aiotte huutaa meille siitä, että puhumme lapsellemme ja uhkaatte jättää tulematta takaisin - se on ihan okei meidän puolestamme. Meillä on velvollisus huolehtia lopuista asiakkaistamme", South Kiosk kirjoitti Facebook-sivullaan.

Asiakkaat eivät kuitenkaan ottaneet kioskin ilmoitusta hentoisesti, vaan sosiaalisen median käyttäjät ottivat asiakseen kritisoida tekstiä.

"Mikä antaa sinulle oikeuden arvostella toisten vanhemmuutta ja päättää, kuinka heidän tulisi 'kurittaa' lastaan?" Alison MacLeod kommentoi julkaisua Metro-lehden mukaan.

"Kiitos ystävällisestä ja ymmärtäväisestä kirjoituksestasi. Varmistan, että perheeni (myös autistinen tyttäremme) eivät koskaan pimennä oviaukkoasi", Sally Grant lisäsi.

Kritisoinnin jälkeen Christofi otti osaa keskusteluun.

"Me rakastamme lapsia - kaikkia lapsia. Me todella välitämme lapsista, jokaisella lapsella voi olla huonoja päiviä ja ymmärrämme sen. Tilanteissa, joita kuvailen, lapsilla ei ole pelkästään huono päivä. Puhun siitä, että lapset hajottavat lelulaatikoita, heittelevät esineitä ja tässä tapauksessa me oletamme vanhemman puuttuvan asiaan."

Lähde: Metro

Lue myös: Kuolemansairaan koiran viimeinen seikkailu: Matkustaa ympäri Yhdysvaltoja

Kilpailut

Uusimmat