Kuva: Fotolia

Isä ihmetteli löyhkäävää kolmevuotiasta - robotti-imurin kakkakepponen odotti olohuoneessa

16.08.2016 15:45 - Senni Loikala

Katastrofi alkoi valjeta perheenisälle kolmelta yöllä, kun hänen lapsensa kömpi viereen nukkumaan - ja toi mukanaan erikoisen hajuvanan.

Netissä leviää hulvaton kertomus, mitä voi pahimmillaan tapahtua, jos ihminen omistaa sekä koiran että robotti-imurin. Amerikkalainen perheenisä Jesse Newton joutui kokemaan, että hännänheiluttajan ja itsekseen lattioilla yöaikaan viilettävän siivouslaitteen yhteentörmäyksestä voi seurata pahanlaatuinen katastrofi.

Kaikki sai alkunsa isäntäväen nukkuessa yöllä, kun Newtonin Evie-koira ulosti olohuoneen matolle. Evien puolustukseksi sanottakoon, ettei hauva ole Newtonin mukaan aiemmin helpottanut oloaan sisätiloissa.

Robotti-imurin ja ulostekasan törmäys

Kun robotti-imuri kohtasi matolla olevan, tuoreen ulostekasan, ei se voinut tietää, että tilanteessa parasta olisi vaihtaa suuntaa, vaan laite jyräsi ulostekasasta läpi kuin harmaan kiven, ja jatkoi uskollisesti työtään – levittäen koiran ulostetta joka puolelle asuntoa.

Missä vaiheessa Newtonille sitten selvisi, mitä asunnossa oli tapahtunut? Mies muistelee totuuden hetkeä näin: ”Sitten kun kolmevuotias lapsesi kömpii viereesi nukkumaan kolmelta yöllä, hämmästyt, miksi hän haisee koiran kakalta. Kävelet olohuoneeseen, ja ihmettelet, miksi lattia tuntuu jalkojesi alla nahkealta. Sitten huomaat ruskealla päällysteellä vuoratun, robotti-imurisi muotoisen tavaran olohuoneesi lattialla, ja se vilkuttaa vihreää valoa – aivan kuin se olisi ylpeä itsestään.

Kaikki lattiasta löytyvät rakoset. Huonekalujen jalat. Ikkunoissa roikkuvat verhot. Matto, jonka tiedät olevan vaimolle tärkeä. Lasten lelulaatikot. Näihin paikkoihin robotti-imuri oli onnistunut levittämään ulostetta – käytännössä katsoen suuri osa asuntoa oli saanut ruskean päällysteen.

Epätoivoiset pelastustoimet

Newton kertoo ryhtyneensä toimiin aikailematta. Hän aloitti pesemällä lapsensa koiran ulosteesta ja laittamalla hänet takaisin nukkumaan.

Tätä seurasivat epätoivoiset yritykset saada robotti-imuri puhtaaksi (siinä onnistumatta, sillä laite hajosi kesken puhdistuksen), ulosteen tahrimien paikkojen läpikäyminen pesunestettä sisältävän sumutepullon ja pyyhkimiseen tarvittavien vessapaperirullien kanssa, yritykset pelastaa vaimon lempimatto – kaikki tämä Newtonin suusta soljuneiden kirosanojen tahdittamana. Lopuksi vielä pintojen viimeisteleminen lattiamopilla. ”Ja sitten, kun kello on kuusi aamulla, menet takaisin sänkyyn nukkumaan. Ajattelet, että siivoat loput aamulla.

Lopulta Newton sai kotinsa puhtaaksi ulosteesta, ja 350 euroa maksaneen robotti-imurin ostopaikka lahjoitti miehelle uuden laitteen hajonneen tilalle. Varmaa on, ettei mies tule enää antamaan robotti-imurin kiitää yksin asunnon lattioilla yöaikaan. Newtonin varoituksen sanat muille kuuluvatkin näin: ”Älä anna robotti-imurisi ajaa koirasi ulosteen päältä!

Facebookissa julkaistusta päivityksestä tuli nopeasti hitti, ja viikossa se on kahminut jo yli 326 000 jakoa. Newton oli piirtänyt päivitykseen ulosteen tahrimat paikat olohuoneensa pohjapiirustukseen. Katso naurua hersyttävä päivitys alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Pikkutyttö erehtyi terveyssiteiden käyttötarkoituksesta - äidin nauruhermoja koeteltiin!

Kilpailut

Uusimmat