Kuva: AOP

Mitkä urheilulajit ovat seksikkäimpiä? Tinder kertoo tilastot olympialaisista

23.08.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Miehissä karskien lajien pelaajat saivat eniten suosiota Tinderissä.

Olympialaiset Riossa ovat ohi, ja monet urheilijat pääsevät palaamaan kotiin monta uutta kokemusta, mutta myös monta uutta Tinder-matchia rikkaampana. Mashable-sivuston mukaan olympialaisten aikana Tinderin käyttö olympiakylässä lisääntyi päivä päivältä. Eikä ihme, ovathan olympialaiset melkoinen huippu-urheilijoiden kohtaamispaikka.

Nyt Tinder on paljastanut tilastot siitä, minkä urheilulajin edustajilla oli deittisovelluksessa eniten kysyntää olympialaisten aikana. Tiedot kerättiin Tinderin käyttäjien profiileista, joissa urheilijat olivat määritelleet, minkä lajin ammattilaisia ovat. Seuraavassa listataan kuuden kärki houkuttelevimmista urheilulajeista sekä miesten että naisten osalta:

Naisten urheilu:


1. Pöytätennis
2. Maahockey
3. Soutu
4. Painonnosto
5. Rugby
6. Uinti


Miesten urheilu:


1. Tennis
2. Painonnosto
3. Voimistelu
4. Ammunta
5. Judo
6. Nyrkkeily

Yhteenvetona tuloksista voi sanoa, että miesurheilijoille valttia olivat karskeiksi koetut lajit, kun taas naisilla tällaista trendiä ei ollut havaittavissa. Tenniksen ja pöytätenniksen pelaajille Tinderin julkaisemat tiedot ovat hyvä uutinen. Voi miettiä, olisiko näiden lajien harrastaminen valttikortti deittailuelämässä, jos niiden ammattimainen pelaaminen ainakin kasvattaa pelaajien treffipotentiaalia.

Lue myös: Nainen ei vastannut Tinder-parinsa viestiin - tajusi tv:tä katsottuaan, kenelle oli antanut pakit

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat