Kuvat leviävät: Bloggaaja pudotti yli puolet painostaan vuodessa!

30.08.2016 15:45 - Senni Loikala

Sairaalloisesta ylipainosta kärsinyt amerikkalaisnainen päätti, että hän tahtoisi vielä elää normaalia elämää. Vuoden kuluttua hänen painonsa on terveissä lukemissa ja hän voi hyvin.

Yhdysvaltojen Alaskassa asuvasta nuoresta naisesta, Courtney Walkerista, tuntui vielä vuosi sitten, että hänellä oli vain kaksi vaihtoehtoa: taistella tai kuolla.

Walker oli jo selättänyt kohtusyövän. Hänellä oli kuitenkin yhä vaarallisen korkea verenpaine, esidiabetes ja valtavasti ylipainoa. Vaakalukemiin oli noussut enimmillään 140 kiloa.

Nainen päätti mennä lihavuusleikkaukseen, mutta ei voinut tehdä sitä Yhdysvalloissa, koska toimenpiteen hinnat olivat taivaissa. ”En voi uskoa, että nousin yksin lentokoneeseen vuosi sitten ja matkustin Meksikoon päästäkseni kirurgin veitsen alle, sillä toivoin, että minulla olisi vielä mahdollisuus normaaliin elämään”, Walker muistelee blogissaan.

Leikkaus helpotti Walkerin elämää, ja motivoi häntä myös tekemään täysremontin elämäntavoissaan. Leikkauksen jälkeen hän laihdutti vielä omin päin 60 kiloa. Vuoden aikana hänen painonsa oli pudonnut 80 kiloa. Nykyään hän painaa alle 60 kiloa ja käyttää koon 36 vaatteita.

Walker auttaa muitakin ihmisiä suuressa elämänmuutoksessa valmentamalla heitä liikkumaan ja syömään oikein. Hän kirjoittaa myös suosittua FitMissBliss-blogia ja päivittää Instagram-tiliään, jossa hänellä on yli 33 000 seuraajaa.

Katso alta huikeat ”ennen ja jälkeen” -kuvat Walkerin muutoksesta.

Katso alta lisää kuvia Walkerista.

Lue myös: Eikö laihdutus onnistu? 7 vinkkiä, joilla kalorit palavat huomaamatta

Lue myös: Minun tarinani: Emilia, 21, laihdutti yli 60 kiloa - katso kuvat

Lue myös: Laihduttaja huomio: hedelmät saattavat pilata dieettisi - lue miksi

Suosittelemme

Uusimmat