Kuva: Fotolia

"Mitä muka odotit saavasi näin halvalla?" - plastiikkakirurgin suhtautuminen valitukseen shokeeraa

20.09.2016 16:15 - Rea Tallgren

Kahden lapsen äiti ei saanut kirurgilta tukea rintaleikkauksensa mentyä täysin pilalle. Sen sijaan lääkäri sätti ja pilkkasi häntä.

Kun kahden lapsen äiti Alex Cater, 33, saavutti ihannepainonsa pudotettuaan hurjat 63 kiloa, hän päätti ottaa myös viimeisen askeleen unelmavartalonsa saavuttamiseen. Niinpä englantilainen Cater päätti varata itselleen ajan plastiikkakirurgille ja laitattaa itselleen silikonit saadakseen rintoihinsa uutta täytettä laihtumisen jälkeen. 

Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuten piti. Kun Cater heräsi leikkauksen jälkeen, oli hänellä valtavat kivut. Kävi ilmi, että toinen rinnoista vuoti nestettä. Rinnat olivat myös täysin epätasaiset ja toinen implantti pullotti keskellä rintaa niin, että leikkausarpi rajasi rinnan alaosan omaksi pallokseen. 

Cater kertoo, ettei hänen aviomiehensä voinut salata shokkiaan nähtyään rinnat ensimmäistä kertaa. Epäonnistuneen ulkomuodon lisäksi rinnat olivat valtavan kipeät, eikä kipu helpottanut kuukausienkaan aikana. 

"Tätä ei voi korjata"

Cater kävi useiden kirurgien pakeilla, mutta sai aina saman diagnoosin; vahinko oli niin paha, ettei sitä pystyisi korjaamaan. Cater sinnitteli vuoden ajan rintojensa kanssa ja kävi sitten poistattamassa silikoninsa. 

Kaikista järkyttävintä koko tapahtumien ketjussa oli hänen plastiikkakirurginsa suhtautuminen. Lääkäri kun sanoi, että laatua ei voi vaatia niin halvalta leikkaukselta, jonka hän teki. Cater kertoo lääkäriin todenneen hänelle seuraavaa: 

- Mitä oikein odotit neljän tuhannen euron leikkaukselta?? Et voi maksaa Ministä ja odottaa saavasi Ferraria! lääkäri oli Caterin mukaan todennut. 

Sittemmin on käynyt ilmi, että samainen lääkäri on haistatellut myös muille potilailleen, eikä saa enää toimia plastiikkakirurgina Englannissa. Cateria se ei enää juurikaan lohduta. 

- Henkiset ja fyysiset haavani eivät täysin parane koskaan, hän summaa. 

Katso kuva järkyttävästä lopputuloksesta tästä

Lue myös: Kahden lapsen äiti, 52, käyttänyt omaisuuden kauneusleikkauksiin - vanhat ystävät eivät tunnista

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat