Kuva: YouTube

Video äkillisesti hylätystä kartanosta leviää netissä - katso huikea video

01.11.2016 20:45 - Mika Parikka

YouTubeen videoita tekevä Josh tutkii hylättyjä rakennuksia, joiden tarina on jäänyt yleensä hämärän peittoon.

Exploring With Josh on YouTube-kanava, jossa nimensä mukaisesti mies nimeltä Josh videoi tutkimusmatkojaan. Matkat kohdistuvat useimmiten hylättyihin rakennuksiin, kuten kartanoon, hotelliin tai kirkkoon. Nyt netissä leviävässä videossa mies tutkii hylätyn kartanon, jossa on aikoinaan kasvatettu huumeita. 

Kaikesta päätellen kartanosta on lähdetty vauhdilla, sillä takapihalle on jätetty grilli, trampolini ja kaikki muut vastaavat paikalleen. Talo on myös täynnä leluja, joita ei ole otettu mukaan. Koko talo on oikeastaan kuin jonkin kauhuelokuvan jäljiltä. Kaikesta päätellen Josh ei ole ensimmäinen talossa vieraillut.

Kartanon tarina on varsin veikeä. Siinä asuneella vanhemmalla naishenkilöllä oli lupa kasvattaa kannabista. Nainen joko kuoli, tai muutti äkillisesti pois tuntemattomasta syystä. Kun kiinteistövälittäjät tulivat, he huomasivat valmiit kasvatusvälineet. Sen sijaan, että he olisivat raivanneet ne pois, he rupesivat kasvattamaan kannabista laittomasti. Valitettavasti sähköjen kanssa tuli ongelmia, kartanossa syttyi tulipalo ja pilven tuoksu levisi joka paikkaan. Poliisit tulivat ja koko porukka jäi kiinni.

Nyt kartano seisoo tyhjillään vailla tarkoitusta. 

Videon alku on turhaa, eli kannattaa skipata kohtaan 1:18. Katso video alta:

Lue myös: Hylätty japanilaissairaala on kuumottava näky - katso upeat kuvat

Lue myös: Hylätty aavikkokaupunki lumoaa kauneudellaan - katso

Lue myös: Karmivat kuvat hylätystä kauppakeskuksesta kuin suoraan kauhuelokuvasta - katso jos uskallat

Kilpailut

Uusimmat