Kuva: Fotolia

Pariskunnan irstas hääkuva herätti paheksuntaa Facebookissa - katso, miksi

04.11.2016 22:45 - Senja Rapila

Pariskunta piti kaksimielisen kuvan salassa jopa häävierailtaan. Eräänä päivänä he kuitenkin rohkaistuivat laittamaan hulvattoman otoksen Facebookiin.

Juuri naimisiin menneet Gareth ja Toni Ferguson halusivat hääkuvakseen jotain normaalista poikkeavaa. Normaalit pönötyskuvat eivät iskeneet mielikuvitukselliseen pariskuntaan, joten he päätyivät yhteistuuminlopputulokseen, jossa vaimo Toni simuloisi suuseksiä.

Myös Facebookiin lisätyssä kuvassa nähdään, kuinka Garethilla on housut nilkoissa ja morsian on polvillaan hänen edessään.

Idea oli molempien mielestä aivan loistava, eikä kuvauksestakaan meinannut tulla mitään, kun molempia nauratti niin paljon. Gareth kertoo, että tämä oli yksi vähistä onnistuneista otoksista ja tässäkin kuvassa hänen vaimonsa Toni nauroi hysteerisesti.

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Pariskunnan mielestä hauska kuva herätti kuitenkin monissa paheksuntaa ja se poistettiin useiden lähteiden mukaan jo kertaalleen Facebookista sen vuoksi, että se sai niin runsaasti negatiivisia ja loukkaantuneita kommentteja.

- Kuva oli meidän molempien idea. Halusimme tehdä jotain erilaista. Kukaan ei tiennyt siitä paitsi valokuvaaja. Hän piti ideaa hulvattomana, kun kerroimme asiasta ennen häitä. Hän rakasti ideaa, bussikuskina työskentelevä Gareth kertoi Mirror-lehdelle.

Mitä mieltä sinä olet, onko otos tyylikäs vai halventava?

Lähde: Mirror

Lue myös: Sinkkunainen valitti naapurille kovaäänisestä seksistä - seurauksesta nettihitti

Lue myös: Facebook-päivitysten fonttikoko muuttui yllättäen isommaksi - syy on yksinkertainen

Kilpailut

Uusimmat