Kuva: AOP

Uusi Toy Story -viraalihaaste syrjäytti alkuviikolla jyllänneen nettivillityksen - katso!

09.11.2016 10:45 - Senni Loikala

Jähmettyneitä ihmisiä kuvaavat videot ovat jo niin "last season." Nyt nuoret heittäytyvät maahan merkkisanat kuultuaan.

Uutisoimme maanantaina maailmalla leviävästä “mannekiinihaasteesta”, jossa ihmiset jähmettyvät täysin liikkumattomiksi, kun heistä kuvataan videota. Jopa Hillary Clinton lähti miehensä ja Bon Jovin kanssa mukaan kyseiseen haasteeseen, mistä pääset katsomaan videon tästä.

Nettimaailmassa viraali-ilmiöt vaihtuvat usein samassa tahdissa, kun ihmiset vaihtavat sukkiaan. Nyt on syntynyt alkuviikolla villinnyttä ”mannekiinihaastetta” kenties vieläkin trendikkäämpi netti-ilmiö, joka on noussut erityisesti amerikkalaisnuorten suosioon.

Toy Story -animaatio inspiraationa

Idea tuoreimpaan nettihaasteeseen on lähtenyt jättimenestystä saaneesta, Suomessa vuonna 1996 ensi-iltansa saaneesta Toy Story -animaatioelokuvasta. Siinä lelut elävät omaa elämäänsä sillä aikaa, kun Andy-poika ja muut ihmiset ovat poissa kotoa. Aina, kun Andy tulee huoneeseensa, lelut muuttuvat saman tien elottomiksi.

Uutuushaasteessa kuvataan ihmisiä, jotka kaatuvat maahan ja jäävät paikoilleen makaamaan heti, kun joku huutaa: ”Andy is coming”, eli suomeksi ”Andy tulee.”

Videot julkaistaan sosiaalisessa mediassa käyttämällä alatunnisteita #ToyStoryChallenge, #AndysComingChallenge ja #AndysComing.

Katso alta videoita uusimmasta netti-ilmiöstä.

Lue myös: "Ragemutsi, yolo ja besu..." - tunnistatko suomalaisten nuorten erikoiset lempisanat?

Lue myös: Katso, kuinka nuoret reagoivat lauseeseen: "Olet kaunis"

Lue myös: Maat, joissa on kaikista tylsistyneimmät nuoret - kärjessä mukana yksi Pohjoismaista

Kilpailut

Uusimmat