Kuva: Instagram

Turisti tuhosi 1700-luvun patsaan - halusi hyvän selfien

11.11.2016 14:15 - Mika Parikka

Selfiet eli omakuvat ovat nykypäivän vitsaus. Jotkut ovat jopa kuolleet niitä ottaessaan. Nyt eräs sankari tuhosi 1700-luvun patsaan vain saadakseen hyvän selfien.

Portugalissa Lissabonin kansallisessa muinaistaiteen museossa nähtiin ikävä onnettomuus. Pyhän Mikaelin tekemä 1700-luvun patsas vaurioitui pahasti sen jälkeen, kun brasilialainen turisti kumosi sen vahingossa lattialle.

Vahingot ovat tietenkin vahinkoja, mutta syy patsaan tuhoutumiseen on siinä, että turisti yritti ottaa selfietä patsaan kanssa. 

"Huoneessa oli vartijoita onnettomuuden aikana. Kaikki olivat epäuskoisia siitä mitä tapahtui ja siellä vallitsi täysi hiljaisuus", eräs silminnäkijä kuvaa tapahtumia.

Asiantuntijat selvittävät nyt, että voiko patsasta korjata. Museon apulaisjohtaja pitää tapahtunutta hyvin valitettavana. Hänen mukaansa patsas on erittäin vahingoittunut ainakin siivistä sekä toisesta kädestä. Jos patsas saadaan korjattua, museo harkitsee laittavansa sen hieman erilaiselle alustalle.

Museo myös muistuttaa asiakkaitaan olemaan varovaisia. Voi vain kuvitella kuinka upea tunne patsaan kaataneella turistilla on tällä hetkellä. Toivottavasti selfiestä tuli edes hyvä. Katso alta kuva patsaasta ennen ja jälkeen onnettomuuden:

Lähde: Distractify

Lue myös: Täydellisen selfien salaisuus? Julkkisten meikkaaja paljastaa yllättävän Instagram-kikan

Lue myös: Outo rasitusvamma vaivaa etenkin nuoria: Onko sinullakin selfiekyynärpää?

Lue myös: Nuoren naisen seksikäs selfie leviää - syy saattaa yllättää

Kilpailut

Uusimmat