Kuva: Twitter

Sadat osallistuivat koiran viimeiselle kävelylenkille - katso pysäyttävät kuvat

14.11.2016 15:15 - Mika Parikka

18-vuotiaan Walnut-koiran omistaja pyysi sosiaalisessa mediassa muita koiraihmisiä heidän viimeiselle yhteiselle lenkilleen. Osallistujia oli lopulta satoja.

Uutisoimme taannoin 18-vuotiaasta Walnut-koirasta, jonka terveys oli alkanut pettää pitkän iän myötä. Koiran omistaja Mark Woods halusi juhlistaa koiransa viimeistä päivää pitkällä kävelylenkillä Walnutin lempirannalla. Mies kutsui sosiaalisessa mediassa myös muita koiraihmisiä liittymään kaksikon kävelylenkkiin.

Kävelylenkki tapatui lauantaina 12. marraskuuta ja se osoittautui menestykseksi. Eri lähteiden mukaan paikalle ilmaantui satoja koiranulkoiluttajia Woodsin ja Walnutin seuraksi. Twitteriin ladattiin kosolti kuvia tunnisteella #walkwithwalnut.

Kuvat tapahtumasta ovat uskomattomia. Älyttömän moni otti osaa Walnutin viimeiselle lenkille. Katso kuvia tapahtumasta alta:

Sosiaalisen median voimaa ei voi kiistää. Walnut sai arvoisensa viimeisen kävelylenkin lukemattomien ystäviensä kanssa. Lenkin jälkeen Walnut pääsi viimeiseen uneen.

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Mies pyysi tuntemattomat mukaan koiransa viimeiselle lenkille - tapahtumasta älytön hitti

Lue myös: Mistä koirasi näkee unta? Liikuttava totuus selvitettiin

Lue myös: Koiran hankkiminen kannattaa - kuusi tieteellisesti todistettua syytä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat