Kuva: Fotolia

Uudenlaista kahvilakonseptia kehitellään parhaillaan: Tarjolla aamukahvia ja seksiä robotin kanssa

30.11.2016 09:15 - Rea Tallgren

Jos pelkkä kofeiini ei saa liikkeelle aamuisin, voi Lontooseen suunniteltava kahvila kuulostaa ideaalilta.

Tunnettu pornoalan yrittäjä Bradley Charvet aikoo laajentaa toimintaansa kahvilabisnekseen. Miehellä on suunnitelmissa perustaa Lontooseen kahvila, jossa esimerkiksi Cafe Americano reilut 70 euroa - tosin sen päälle saa myös suihinoton tai seksiä 15 minuutin ajan.

- Hinta on määräytynyt siten, että varsinaiset seksityöläiset eivät menettäisi omia asiakkaitaan, sillä se ei ole tarkoitus, mies selittää. 

Charvetin kahvilassa suihinottoa ei tarjoile kuka tahansa, vaan nimenomaan tarkoitusta varten suunnitellut seksirobotit. Chavret kertoo neuvottelevansa parhaillaan sekä robottien hankkimisesta että siitä, miten ne puhdistetaan ja miten niistä saadaan tarpeeksi hygieenisiä. 

- On hyvin mahdollista, että vuokraan robotit ainakin ensi alkuun. Hintaa niille tulee tuhannesta kolmeen tuhanteen per työntekijä. 

Chavret suunnittelee pitävänsä kahvilaansa auki aamukuudesta aamupäivä yhteentoista. Hänen mukaansa ajankohta on juuri oikea, sillä tuolloin bisnesmiehet voivat hakea aamukahvinsa, johon ovat tottuneet, mutta saavat samalla tyydyttyä. Chavretin mukaan ejakuloiminen on nimittäin todella hyvä tapa aloittaa päivä. 

Toistaiseksi kahvilaan suunnitellaan "työskentelemään" ainoastaan naispuolisia robotteja. Tulevaisuus on kuitenkin avoin myös muunlaisille palveluille. 

Lue myös: Stephen Hawking varoittaa: "Robotit voivat kehittyä nopeammin kuin ihmiset – ja tappaa meidät"

Lue myös: Game of Thrones -kaunottaresta tekeillä seksirobotti - omaa jopa pulssin

Lähde: Inverse

Kilpailut

Uusimmat