Kuva: Fotolia

Odottava äiti tahtoi ikuistaa lapsensa syntymän - joutui tyrmistymään pahemman kerran

01.03.2017 18:45 - Senni Loikala

Valokuvaaja kieltäytyi työtarjouksesta, sillä hän tuomitsee keisarileikkauksen. Kuvaajan ja odottavan äidin välinen viestinvaihto leviää netissä.

Enää ei ole tavatonta, että perheenlisäystä odottava pariskunta palkkaa valokuvaajan synnytykseen. Nyt netissä leviää erään valokuvaajan törkeäksi tulkittu vastaus naiselle, joka olisi ollut kiinnostunut palkkaamaan hänet keisarileikkaukseensa.

Kuvakaappaus anonyymina esiintyvän naisen ja valokuvaajan viesteistä julkaistiin viime viikolla Sanctimommy-nimisessä, suositussa Facebook-ryhmässä. Päivityksessä ei ole koko viestinvaihtoa, mutta viesteistä pystyy päättelemään, että valokuvaaja luulee sektion olevan aina pelkästään naisen oma valinta. Hän myös tuomitsee sektion jyrkästi.

Lue alta vapaasti suomennetut viestit.

Nainen:En valinnut keisarileikkausta, mutta hyvä on. En voinut tietää, että synnytysvalokuvaajat syrjivät ihmisiä sen perusteella, miten nämä synnyttävät lapsensa, mutta hyvä tietää tämä. Hyvää päivänjatkoa."

Valokuvaaja: "Leikkaus ei ole synnytys, kultaseni. Et sinä tule synnyttämään. Sinulle tehdään leikkaus, jossa vauva otetaan pois vatsastasi. Se ei ole synnytys, vaikka kuinka asiaa katsoisi, enkä minä tahdo olla paikalla ottamassa siitä valokuvia. Jos kuitenkin päätät tarttua äitiyteesi alusta saakka ja synnyttää oikeasti, niin ilmoita minulle, niin voimme sopia aikataulusta."

"Äitiys on rankkaa ja jos minä olisin sinä, niin harkitsisin kaksi kertaa, ennen kuin aloittaisin tämän työn menemällä sieltä, missä aita on matalin.

Katso netissä leviävä päivitys alta.

Jos Facebook-upotus ei näy, pääset näkemään päivityksen tästä.

Lue myös: Sektioko alatiesynnytystä helpompi? Tuoreen äidin rankka kertomus ei sovi herkimmille

Lue myös: Hätäsektion jälkeen otetusta valokuvasta tuli nettihitti: "Painajainen pelasti molempien henget"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat