Kaikki artikkelit

Kate Hudson on saanut osakseen melkoisesti kritiikkiä erikoisen kommenttinsa vuoksi.
Äidinmaidosta saatavat ravinteet suojaavat vastasyntynyttä esimerkiksi infektioilta ja allergioilta. Myös tuore äiti hyötyy imetysaikana useista eri terveysvaikutuksista.
Olivia White haluaa ihmisten tietävän, että keisarileikkaus ei ole ruusuilla tanssimista.
Valokuvaaja kieltäytyi kuvaamasta keisarileikkausta vedoten siihen, ettei se ole "oikea synnytys". Tuoreet kuvat todistavat tahdittoman väitteen vääräksi.
Valokuvaaja kieltäytyi työtarjouksesta, sillä hän tuomitsee keisarileikkauksen. Kuvaajan ja odottavan äidin välinen viestinvaihto leviää netissä.
Monet saattavat luulla, että keisarinleikkaus olisi perinteistä alatiesynnytystä helpompi kokemus naiselle. Nettihitiksi nousseessa tekstissä kumotaan yleinen käsitys.
Jos synnytysvideot saavat polvet tutisemaan, ei todellakaan kannata katsoa tuoretta videota, jossa nähdään, kuinka vauva "hoitaa itse oman syntymänsä."
Nina Mulhall sai lapsen keisarileikkauksella jo puolitoista vuotta sitten, mutta hän näyttää yhä kuin olisi viimeisillään raskaana. 
Australialainen Gerri Wolfe halusi pitää ohjat käsissään synnytyksen keskellä ja niinpä hän vaati saada toimittaa omat lapsensa maailmaan, vaikka synnytys hoidettiinkin keisarinleikkauksen avulla.
Arizonalaisella vauvalla oli kiire päästä maailmaan. Niinpä pienen pieni tyttövauva kurotti ja tarttui hänen äidilleen keisarinleikkausta tekevän lääkärin sormeen. Vauvan isä oli paikalla kameroineen ja sai ikuistettua uskomattoman hetken.