Kuva: Fotolia

Hämmentävä kuva synnytyssairaalasta leviää - oliko tuoreen äidin pila onnistunut?

09.03.2017 11:45 - Senni Loikala

Kuvassa nähdään vastasyntynyt imemässä äitinsä rintaa, mutta äidin päätä peittää kirahvinaamari.

Moni on törmännyt eksoottisten eläinten päitä esittäviin muovinaamareihin, jotka peittävät käyttäjänsä omat kasvot kokonaan. Joku on voinut bongata kyseisenlaisen naamarin esimerkiksi humaltuneesta polttariseurueesta tai musiikkifestivaalien yleisön joukosta.

Tämän takia amerikkalaisesta Erin Dietrichistä on tullut netti-ilmiö, sillä hän käytti kirahvin päätä esittävää naamaria elämänvaiheessa ja tilanteissa, joissa sitä ei todellakaan olla totuttu näkemään - nimittäin viimeisillään raskaana, synnytyssairaalassa ja pian synnytyksen jälkeen.

Viime sunnuntaina - eli kolme päivää ennen synnytystä - Dietrich julkaisi videon, jossa hän jumppasi kevyesti kirahvinaamari päässään. Video on saanut Facebookissa jo noin 30 miljoonaa katselukertaa. Katso video alta.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Itse h-hetki lähestyi eilen keskiviikkona, jolloin Dietrich julkaisi live-videon synnytyssairaalasta. Yli kaksi miljoonaa katselukertaa saaneella pätkällä Dietrich makaa sängyllä ja vilkuttaa kameralle jälleen kerran naamari kasvoillaan.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Keskiviikon ja torstain vastaisena yönä Dietrich julkaisi Facebook-päivityksen, jossa hän on vastasyntynyt pienokainen rinnallaan - ja jälleen kirahvinaamari kasvoillaan. Tekstissä tuore äiti kertoo, että lapsi on terve ja painoi syntyessään noin 3,6 kiloa ja pituutta tällä oli noin 55 senttimetriä.

Jos Facebook-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Lue myös: Repeytyykö vagina ja mikä johtaa hätäsektioon? Suomalainen kätilö vastaa kysymyksiin synnytyksestä

Lue myös: Odottava äiti tahtoi ikuistaa lapsensa syntymän - joutui tyrmistymään pahemman kerran

Lue myös: Uutta tietoa naisille: Yksinkertainen keino nopeuttaa ja helpottaa synnytystä 

Kilpailut

Uusimmat