Kuva: Fotolia

Lasta tutkittiin yli tunti lentokentän turvatarkastuksessa: "Kävimme helvetin läpi"

31.03.2017 14:45 - Senni Loikala

Perheenäiti latasi Facebookiin videon poikansa turvatarkastuksesta. Pätkää on katsottu miljoonia kertoja, ja monet syyttävät turvatarkastajaa jopa pervoksi.

Monet pitävät hyvänä, että lentokentillä matkustajille tehdään perinpohjaiset turvatarkastukset. Perheenäiti Jennifer Williamson koki hiljattain kuitenkin pikkutarkan turvatarkastuksen varjopuolen, kun hänen arviolta yläasteikäinen Aaron-poikansa herätti turvatarkastajien epäilykset Dallasin kansainvälisellä lentoasemalla Yhdysvalloissa.

Williamsonin mukaan Aaronin turvatarkastus kesti yli tunnin, minkä takia perhe myöhästyi lennolta. Äiti julkaisi viime sunnuntaina turvatarkastuksesta Facebookissa reilu minuutin kestävän videon, jossa turvatarkastaja suorittaa shortseihin ja t-paitaan pukeutuneelle Aaronille tarkastusta. Videota on katsottu jo yli 7,3 miljoonaa kertaa.

Olemme käyneet helvetin läpi tänä aamuna”, Williams aloittaa päivityksensä. ”Meitä kohdeltiin kuin koiria, koska minä kyseenalaistin heidän yrityksensä tutkia häntä sääntöjen vastaisilla tavoilla”, hän kertoo.

Williamsonin mukaan Aaron ei tehnyt mitään, mikä olisi pitänyt laukaista turvatarkastajien epäilykset. Näin kuitenkin tapahtui ja lopulta paikalle hälytettiin myös kaksi lentokentällä työskennellyttä poliisia.

Äidin mukaan poika ihmetteli myös itse jälkikäteen, miksi juuri hänet otettiin tarkkaan ja poikkeuksellisen pitkään syyniin. ”Jollakin tapaa näitä lentokentän turvallisuusviranomaisia, jotka traumatisoivat lapsia ja tekevät mitä tahtovat ilman syytä, pitäisi pystyä hillitsemään”, Williamson kirjoittaa. 

Päivitys on saanut jo lähemmäs 110 000 jakoa ja sitä on kommentoitu kymmeniä tuhansia kertoja. Erittäin monet pitävät tarkastusta täysin yliammuttuna ja asiattomana ja jotkut jopa syyttävät turvatarkastajaa pervoudesta.

Katso netissä puhuttava video alta.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä

Lue myös: Suomi mainittu! Lentokentälle aseteltu tervetuliaiskyltti rikkoi uutiskynnyksen ulkomailla

Lue myös: Maailman puhtaimmat pääkaupungit valittiin - Helsinki vasta sijalla 8

Lue myös: Minne matkustaa seuraavaksi? Horoskooppimerkkisi paljastaa ideaalikohteen juuri sinulle

Kilpailut

Uusimmat