Kuva: Fotolia

Maailmassa on neljänlaisia peniksiä - asiantuntija kertoo millaisia

02.05.2017 17:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Penis voi olla vaikkapa isopäinen tai jynkky, mikäli amerikkalaista urologia on uskominen.

David Shusterman on newyorkilainen urologi. Hän kertoo Buzzfeedille pitkän uransa tuomalla kokemuksella, että peniksiä on maailmassa neljänlaisia. Miehen listauksen mukaan peniksiä on maailmassa seuraavanlaisia:

1. Isopäinen

Shustermanin mukaan 20 prosenttia peniksistä on isopäisiä. Niiden kärki on siis huomattavasti isompi kuin mikään muu osa peniksestä. Penis muistuttaa hieman sientä, koska sen kärki on niin paljon isompi kuin varsi. 

2. Jynkky

Jynkky on paksu ja näyttävän näköinen penis, joka kuitenkin kapenee kärkeä kohti. 

3. Loiva käyrä

Shustermanin mukaan 10-20 -prosentilla miehistä on hieman käyrä penis. Usein penis kartuu vain hädintuskin havaittavasti, eli noin 5-10 astetta. 

4. Mutka

Joillakin miehillä peniksen käyryys ei jää huomaamatta ja penis saattaakin olla kuin banaani konsanaan. Mikäli penis taipuu erektion aikana todella käyräksi, kannattaa sitä käydä näyttämässä urologille ja sulkea sairauden mahdollisuudet pois. 

Kerroimme aiemmin kaukaa herttaisilta näyttävistä legginseistä, joiden kuviointi kuitenkin paljastuu lähempää tarkasteltuna todella härskiksi. Lue lisää ja katso kuva penislegginseistä tästä.

Kerroimme myös miehestä, jolla on puolimetrinen penis. Peniksen valtava koko estää muun muassa työnteon. Silti mies haaveilee vielä jonain päivänä löytävänsä naisen, jonka kanssa voisi harrastaa seksiä. Lue lisää aiheesta tästä

Lue myös: X-Men-tähden eeppinen penistarina: Luuli olevansa ympärileikattu, kunnes vaimo väitti vastaan

Lue myös: Mitä penikselle tapahtuu iän myötä? 5 mahdollista ja ikävää muutosta

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat