Kuva: Fotolia

Nainen värjäsi kainalokarvansa sateenkaaren väreihin Pride-juhlinnan kunniaksi - katso

27.06.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Sateenkaarikainalot ovat herättäneet huomiota Instagramissa.

Kainalokarvojen kasvattaminen ja värjääminen ei ole enää mikään uusi trendi. Kirjoitimme hauskasta tyylikokeilusta jo vuonna 2014. Nyt kaksi naista ovat vieneet värjätyt kainalokarvat asteen pidemmälle tämänhetkisten Pride-juhlintojen kunniaksi.

Caitlin Ford on yhdysvaltalainen hiusstylisti, joka värjäsi paitsi ystävänsä hiukset, myös tämän kainalokarvat. Tämä kyseinen ystävä halusi jotain erikoista tyyliinsä Pride-kulkuetta varten, ja kaksikko päätyi hauskoihin sateenkaarikainalokarvoihin. Kainalokarvat ensin vaalennettiin, ja tämän jälkeen niihin laitettiin viittä eri väriä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sateenkaarihiuksiin erikoistunut Ford värjäsi kainalokarvat sateenkaaren väreihin.

Ford esittelee lopputulosta Instagram-tilillään julkaistussa kuvassa. Kuvia värjäysprosessista pääset katsomaan tämän linkin takaa.

Kuva on saanut lukuisia ylistäviä kommentteja. Jotkut kommentoijat ovat miettineet, että myös vaikkapa häpykarvoja ja miesten rintakarvoja voisi värjätä sateenkaaren värein.

Tällä hetkellä Helsingissä vietetään Pride-viikkoa. Jos olet mukana näissä juhlinnoissa, voit ottaa juhlatyyliisi mallia vaikka tästä räväkästä kainalolookista.

Lue myös: Nuoret naiset ovat karvaisempia kuin koskaan - sheivaamistutkimuksen tulokset julkaistiin

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat