Kuva: Fotolia

Haluatko välttää draamaa parisuhteessa? Vähiten mustasukkaisimmat horoskooppimerkit listattiin

28.06.2017 10:15 - Anna Hopi

Jousimies ei tunne useinkaan mustasukkaisuutta.

Mustasukkaisuus on ikävä tunne, joka kumpuaa epävarmuudesta. Suuri osa ihmisistä on silloin tällöin mustasukkaisia, eikä olotila vaivaa koko ajan. Joillekin mustasukkaisuus on kuitenkin ongelma - pelkästään se, että joku avaa hymyillen oven omalle puolisolle, voi laukaista kateuden ja epävarmuuden.

Jos mustasukkaisuus ottaa liikaa elämässä valtaa, se voi myös tehdä tuhojaan ihmissuhteessa. Ei välttämättä tunnu aluksi pahalta, kun toinen haluaa tehdä sinusta "omansa". Pitkällä tähtäimellä omistuksenhalu voi kuitenkin alkaa kuihduttaa rakkautta.

Katso alta ne horoskooppimerkit, jotka ovat vähiten alttiita mustasukkaisuuden tunteille.

Oinas

(kuva: Fotolia)

Oinas huolehtii ennen kaikkea itsestään, eikä kenestäkään muusta. Hänellä on kiireinen aikataulu täynnä tekemistä työn ja ystävien parissa. Oinas tietää, että elämä kehittyy koko ajan, ja haluaa olla mukana verkostoitumassa. Hän tietää, ettei uuden ihmisen kanssa hengailemisella ja lounaan syömisellä ole mitään tekemistä romanssin kanssa.

Oinas uskoo, että mustasukkaisuus kumpuaa epävarmuudesta. Hänen mielestään jonkun pitää muuttua, jos et pysty nauttimaan ihmissuhteista ja olemaan itsevarma niissä. Oinas ei myöskään usko toisten ihmisten kontrolloimiseen.

Jousimies

(kuva: Fotolia)

Jousimies elää päivän kerrallaan, ja haluaa nauttia joka hetkestä. Mustasukkaisuus vie ihmisen pois nyt-hetkestä, mikä ei sovi jousimiehen luonnolle. On aina erityistapaus, kun jousimiehen kaltainen vapaa sielu suostuu menemään ihmissuhteeseen. Hän on erityisen allerginen mustasukkaisuuden kaltaiselle negatiiviselle tunteelle. Mikäli kumppani on mustasukkainen, jousimiehelle tulee kiire lähteä pois suhteesta, koska hän ei tarvitse tällaista stressin aihetta.

Vesimies

(kuva: Fotolia)

Vesimies on itsenänen persoona, joka haluaa olla itsekseen. Hän haluaa kohdella kaikkia ystävinään ennen kuin suhteista voi kehittyä mitään muuta. Hän näe mitään tarvetta toisen olla mustasukkainen. Jos hän ei itsekään ole mustasukkainen ystävilleen, miksi hänen käytöksensä aiheuttaisi mustasukkaisuutta? Se ei ole loogista, joten vesimies ei ymmärrä.

Vesimies ei myöskään sietäisi suhteessa sitä, että hänen jokaista tekoaan kyseenalaistettaisiin. Hän haluaa saman kunnioituksen suhteessa kuin on itsekin valmis antamaan toiselle ihmiselle.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

Kilpailut

Uusimmat