Kuva: Fotolia

Naapuri valitti poliisille liukumäestä - Poliisit päätyivät itse testaamaan mäkeä

06.07.2017 19:45 - Katariina Auvinen

Naapurin valitus ei mennyt aivan kuten hän oli sen ajatellut. Eräs paikallaolija kuvasi videon poliisien toimista.

Joskus naapureiden juhlinta ja tekemiset saattavat ärsyttää lähellä asuvia. Eilen tiistaina ympäri Yhdysvaltoja vietettiin itsenäisyyspäivää. Eräs Pohjois-Carolinassa asuva isä oli muutamien muiden naapurustossa asuvien isien kanssa rakentaa pihatielle jättimäisen liukumäen, jossa naapuruston lapset voisivat käydä leikkimässä ja liukumassa päivän ajan. Eräs naapuri oli kuitenkin tästä närkästyneenä soittanut poliisit, jotka tulivat paikalle tarkistamaan tilanteen. 

Yleensä poliisien paikalle tuleminen tarkoittaa sitä, että juhlat ovat ohitse, mutta ei tällä kertaa. Poliisit tulivat tarkistamaan liukumäen tilanteen sen varalta, ettei se ole kenenkään autoilijan tiellä. 

"Kun poliisit tulivat paikalle, he totesivat valituksen olleen turha ja kysyivät saisivatko he sen sijaan kokeilla liukumäkeä", paikalla ollut naapuri kuvailee. 

Poliisit, Carrie Lee ja Joe Jones näkyvät naapurin kuvaamalla Youtube-videolla. He laskevat jätesäkin päällä naapurin lasten liukuessa myös liukumäessä. 

-Sanoimme, että emme tulleet rikkomaan teidän ilonpitoanne. Liukumäki ei ollut vaaraksi kenellekään, Carrie Lee perustelee. 

Lue myös: Saksanpaimenkoiranpennusta nettijulkkis - yritettiin kouluttaa poliisikoiraksi, oli liian kiltti

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat